Selam ben istanbuldayım uzun süredir balık hastasıyım ama bu aralar bu işi çok öğrenmek istiyorum bunuda burdaki ustalar sayesinde başaracağıma inanıyorum şimdiden herkese başarılar rastgele
aramıza hoşgeldiniz isim ile yaşınızıda öğrenirsek daha da mutlu oluruz güzel vakitler geçirmeniz dileği ile
Merhaba Eser Hos geldin Sayfanin sol üst Kösesinde, "Profiliniz" yaziyor, oraya tikla, ondan sonra Imza ayarlarina gir. Imzaniz yazan yere Isim, Soyisim(mecbur degil gerci), DogumTarihin ve katildigin Sehri yaz. Böylelikle bizde seni daha iyi taniriz. Hitaptada Kusur olmaz Rasgele
Eser aramıza hoşgeldin sefalar getirdin , İmza ayarlarını yapınca daha bir memnun olacağız keyifli vakit geçirmen dileğiyle.
Eser aramıza hoş geldin, umarım keyifli vakitler geçirirsin.. hem öğrenir hemde öğretecek kadar bilgi sahibi olman dileğiyle. bu arada imza ayarınıda yaptığın için teşekkürler, böylece bütün balıkçı dostlarımız seni daha yakından tanıyacaktır. avın bereketli olsun.
Eser kardeş benden önce gelmene ragmen ben yinede sana hoşgeldin dileklerimi iletmek istiyorum bende acemiyim ve belkide ilk olta deneyimi yarın yaşıyacagım