Balıkavı sitesine bugün katıldım,birkaçgündür arkadaşımın tavsiyesi ile siteyi inceliyordum, çok beğendim ve katıldım,hepinize merhaba
Merhaba Hüseyin bey Aramıza hoşgeldiniz. Manisa merkezden mi katılıyosunuz.. Ben aslen İzmir'li olmamla birlikte 4/5 yıldır Alaşehirde bulunuyorum
Hoşgeldin Hüseyin. İyi avlar dilerim. Ancak küçük bir hatırlatma yapayım. Yazılarımızda kalın harfleri (bold) bir konuyu vurgulamak için kullanıyoruz. Sen de normal harfler ile yazarsan kurallara daha uygun olur diye düşünüyorum. Esen kal..
okey, cihargir abi, siteyi yeni öğrenmeye çalışıyorum,uyarı için tşk,pazar günü siz ile birlikte avlandık, yahya kaptanla!!
hoş geldin hüseyin serdar ile birliktemi gittiniz o arkadaşta manisadan ve yahya kaptan ile birlikte çıkıyor. nasipse bu pazarda birlikte çıkacağız. tekrar hoşgeldin aramıza.
teşekkür ederim, nasip olsunsa pazar günü bende oradayım,görüşürüz. teşekkür ederim. teşekkür ederim, inşallah iyi vakit geçiririz
Hüseyin, siz Yahya'nın ahşap teknesindeki grupta mı idiniz, yoksa fiber teknede Yahya'nın yanında mı? Biliyorsun tekneler çok yakındı bir ara, muhabbet bile vardı grupça çıkan arkadaşlarla..
cihangir abi, ben benim fiber teknedeydim,yanımda yahha abi vardı, tekne adı AÇIKGÖZ1 hafırladınmı abi, yahya abinin teknesine bağlanmıştım, sende bize selam verdin. hatta yahya abiye beni tanıdınmı diye seslenmiştin, daha sonra bizim yanımızdan ayrılmıştınız.