herkese merhabalar, Bir acemi olarak amatör balıkçılığın ustaları arasında bulunmaktan çok mutluyum. İnşallah sizlerin tecrübelerinizden istifade edeceğim. Herkese saygılarımı sunuyorum. Rastgelsin.
aramıza hoj geldin murat hepimiz bu işe gonul veren insanlarız burda balıkcılık konusunda cok bilgi arkdaşlarımız var sana her konuda yardımcı olabilirler...kafana takılan öğrenmek istedğin formlarda göremediğin bir konu varsa ilgili konuda formu acarsın arkdaşlarımız da sana yardımcı olurlar saygılar not: üyelik bilgilerini doldurursan daha iyi olur bölge şehir ? ne tarz da avlanıyorsun biraz daha tanıtırsan kendini daha iyi olur ... şimdiden iyi avlar ..
teşekkürler umitkrc internet konusunda bilgi sahibi değilim eksiklerimi en kısa sürede tamamlayacağım.
sevgili murat aramıza hoş geldin burada usta acemi diye birşey yok herkes bildiklerini paylaşıyor umarım iyi vakit geçirirsin.
murat aramıza hoş geldiniz, yardıma ihtiyacınız olduğunda bildirmeniz yeterli elimizden geldiğince sizin için birşeyler yapmaya hazırız, saygılar.
aramıza hoşgeldin murat.ankaranın neresinden?hiç şüphen olmasın burada aradığın her bilgi var.bende acemiyim eksik olmasınlar usta dostlarımızın sayesinde bilgi ve hevesim oldukça arttı.
herkese teşekkür ederim. Ankara'da Seyranbağlarında oturuyorum. Amatör balıkçılık ile geçen sene bir arkadaşım sayesinde tanıştım. Henüz bir sefer balığa gittim diyebilirim. O da memleketim olan Sivas'ta Kızılırmak'taydı. Üç adet balık yakaladık. Gerçekten çok heyecanlı, anlatılamaz bir duygu. Sizler daha iyi bilirsiniz.
arkadaşlar, köprüköye gitmek istiyorum. Orada piknik alanı var mı? Sitede turna yakalayan arkadaşları gördüm, hepsinin eline sağlık. Ancak Ankaradan hangi yoldan gidileceği, Köprüköyün hangi bölgesinde kıyıdan güzel ve rahat avlanabileceği, ne tür (olta, sasi, kaşık vs...) araçlarla balık tutulabileceği konusunda bilgi sahibi değilim. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum. Teşekkürler.
HOŞ GELDİN DOSTUM; HER KEZ GİBİ SANADA DOSTLUGUMUZUN BAKİ PAYLAŞIMLARIMIZIN DAİM olması dileklerimle hoş geldin diyorum
Eyvallah Melih Reis, Gerçekten insanlar arasındaki dayanışma takdire şayan. Dileklerinize aynen katılıyorum. Samimiyetiniz için ayrıca teşekkür ederim. Sizin gibi abilerimiz sayesinde bu dayanışmanın devam edeceğine inanıyorum.