s.a abilerim,kardeşlerim.. bu güzel siteye Can abimin vesilesi ile üye oldum. gerçektende üye olduğum için mutluyum. Özelliklede bu siteyi Can abi gibi birisinden öğrendiğim için kıvanç duyuyorum . İnşallah hep birlikte gülüp hep birlikte dertlere ortak oluruz. herkese kolay gelsin ... deltaforce
Merhaba armıza hoşgeldiniz... Lütfen imza ayarlarından gerekli düzenlemeleri yaparak, adınızı (soyad zorunlu değil) doğum yılınızı kan grubunuzu ve yaşadığınız ili yazarsanız seviniriz.
BİR DOST,BİR DOST,BİR DOST DAHA ALLAHIM BANA BUGÜNÜMÜ YAŞATTIGIN İÇİN SANA ŞÜKÜRLER OLSUN EN SEVDİKLERİM ,YENİ EVİME GELİYORLAR NE MUTLU,BU KADAR İYİ İNSAN GELDİĞİ İÇİN CANIM CİHANIM HOŞGELDİN , İYİKİ VARSIN
hoşbulduk cümleten kurallar anlaşılmıştır.profilimde gereken düzenlemeyi yaptım teşekkürler uyarı için
Sevgili Cihan, imza ayarlarında ya da profilinde doğum tarihini göremediğim için sadece adınla seslenmek zorunda kaldım, genelde sitedekiler abim ya da kardeşimdir, o yüzden sadece adınla seslendiğim için özür dilerim. Aramıza hoşgeldin, iyi paylaşımlar yaşaman temennisiyle.
Cihan aramıza hoşgeldin Can sanada teşekkürler kardeşim Yeni dostlar edinmek gerçekten çok güzel bizler için