Ben Rıdvan Avcı, Yılın yarısını İstanbulda yarısını Edirnede geçirmekteyim.Soyadıma yakışan bir insanım ve ailcekte öyleyiz.Av benim hayatım.Kara,deniz,hava farketmez. Bu siteyi gördüm .Tasarım sade ve güzel çok anlaşılır olmuş...Herkese saygılar keyifli paylaşımlar dilerim.
Hepimizi uykuda yakalamışsın sevgili Rıdvan Karşılama komitesi kimseyi unutmaz Aramıza hoşgeldin Hatta istersen 10 Mart gecesi Galata Sefasında aramıza katılırsan yüz yüze de tanişmiş oluruz
rasgele Hoşgelmişşin iyi vakit geçirirsin kanımca.Hende hemşerim sayılırsın.Benim hanım tarafı edirnelidirde o bakımdan. Bende bazen soroz yada enez e gelirsem uğruyorum. Bazende düğünlerde kimi zaman da cenazelerde.Ancak severim edirneyi ve edirnelileri.Bence Türkiyenin en modern kenti ve insanları.Fakat ne yazıkki gözdende en uzak şehri.Kendi halinde bir yer. Neyse sana tekrar hoşgeldin diyorum.Balık maceralarını,tecrübelerini,bizlerle paylaşmanı diliyorum.Mutlaka sendende öğreneceğimiz bir şeyler olacaktır.Ben bunu her yerde yaparım.Bilgiye ulaşmak için uğraşmak lazım.emek vermek lazım.
..ben yine gece giriyorum ....affola iş güç okul mokul desem bahanelerim yeterli olur galiba herkese sıcak ilgiden dolayı çoook çok teşekkür ederim.Herkese iyi paylaşımlar.