öncelikle herkeslere merhaba bayadan beri üye olmama rağmen okul yoğunluğundan dolayı giremiyordum..artık mezun olduğuma göre buradayım son olarak yaşasın balıklar diorum
Gözde aramıza hoş geldin su ürünlerinden mezun olduğuna göre senden öğrenecek çok şey vardır eminim, umarım paylaşımlarımız hep daim olur.. keyifli vakitler geçirmen dileğiyle..
slm valla haklı bu site sayesinde internette gezmeyi unuttum ha bu arada hosgeldinn sana soracaklarım olacak ama sonra
merhaba Özge hoşgeldin.bunu hemen hanıma anlatacağım.bir bayanın olması çok güzel.sezon yaklaştı evde dır dırlar başladı.darısı diğer bayanlara.selamlar.
ahmet usta zaten forumda başka bayanlarda var gözde herhalukarda yanlız hissetmez kendini hem bak yengeye hepsin den söz et anlasınlar balık hobisini bayanların da sevdiğini sevgiler saygılar
Merhabalar, ekibe hoşgeldiniz Su ürünlerinden olmanızda harika bir kazanım bizim için. Paylaşımlarınız çok değerli olacak.. Sennur, artık kareyi tamamlamak için 1 bayanımız kaldı harika....
Ahmet bey, eşiniz balık yemeyi vs sever mi? Yoksa genel olarak balık ile ile ilgili şeylerden hoşlanmıyor mu? Allahım ne devrik bir cümle oldu bu Hiç eşinize oltayı verip balığın vuruşunu hissettirdiniz mi? Bence beyler balığa giderken çeşitli nedenlerden ötürü hanımları almıyorlar yanlarına ve hanımlarda tatil günlerinde eşleri yanlarında olmayınca bir süre sonra buna tepki duymaya başlıyorlar. 13-14 yaşımdan beri ailemle balık tutuyorum. Ailemdeki hanımların bir kısmı eşleri ve kardeşleri ile tüm geceyi teknede geçirir. Sabahlara kadar balık tutulur. Yeterki o heyecenı 1 kez yaşasın insan. Ondan sonra bey bayan pek değişmiyor bence.
Merhaba Gözde, aramıza hoşgeldin Bayanların katılımı bizleri çok sevindiriyor gerçekten... Ve Aylin'in de belirttiği gibi, burada olman bizim için büyük bir kazanım... Tekrar hoşgeldin Gözde Aylin kareyi tamamlayalı çok oldu arkadaşım, bu ikinci kare olacak nerdeyse Ama bayan arkadaşlarımızı görmek pek mümkün olmuyor, bu nedenle pek farkında olunmuyor sanırım
soylemeden edemıyecegım,,, bakın ne kadar guzel soylemıssınızz butun gece teknede balık tutarlar demıssınız... burada mekan yer ve ortam da onemlı burada derken ıstanbul dan kendını bılmez cok sabahın köründe bu sabah tan bahsedıyorum adam esını kızını almıs gelmıs emırgan a 3-5 metre yanımızda ıkı adam almıslar ellerıne içkileri içiyorlar acayıp acayıp laflar felan adamcagız da halıyel rahatsız oldu vee toplandılar gıttıler buda var yaanıı
abi sıkma sen tatlı canını magandalar olursa gidecek olan biz değil onlar olacaklar malum kalabalığız sevgiler saygılar abiciğim