Merhaba; Ben Gökhan Koç.Aslen Trabzon'lu olmakla beraber İstanbul'da oturuyorum.Şu sıralar kıyıdan olta ile balık tutuyorum ama yakın bir zamanda bir tekne almayı düşünüyorum.Siteyi de tekneler hakkında araştırma yaparken buldum.Çok fazla internete takılmıyorum ama bu forum ilgimi çekti,elimden geldiğince bu sitede sizlerle beraber olmaya çalışacağım. Herkese bol balıklı avlar dilerim. Rastgelsin.
Hoşgeldin... Gökhan Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
balık hastası Mrb arkadaşlar .ben yeni üye oldum bende istanbuldan..haftasonları köprü çilesini artık çekmek istemiyoruz.... bir kaç arkadaş birleşip tekne kiralamak lazım... bu sene büyük balık gecikti ...tekneyle giden abiler varmış 6 , 7 tane lüfer ancak alıyorlarmış.. karadan çinekop iyi oluyor ama tekneyle 10 katı alınıyor..geçen sene 19 kilo aldık ki azdı bilee.35 kilo kadar alınıyormuş abinin dediğine göre ....oltalarınızda balık .yüreğinizdede sevgi eksik olmasın..