Tüm dostlara selam. Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım helhalde bir kaç gün falan oldu her neyse. Ben normade kara avcısıyımdır. Ama malum bizim işimizin çerçevesi kesin kuralarla çizilmiştir hem maddi hem manevi. Bende bu boşluğu hem yazı eğlendirmek adınada zıpkınla balık avcılığına heves ettim. Yeni başlıycam inş. daha önce hiç yapmadım o yüzden yardımlarınızı bekliyorum. Balıkçılıkta nasıl denir bilmiyorum o yüzden kara avcılığında dediğim deyimi kullanıcam AVINIZ KANLI OLSUN. Herkese saygılar sevgiler.
Eser kardeş hoşgeldin Biz avımızı kanlı manlı istemiyoruz Hatta iğneyi çıkarırken bile son derece kibar davranıyoruz Avına saygı !!!
hışgeldiniz.Avınız kanlı değil aksine kansız olsun.Amacımız bizim de bir parçası olduğumuz doğanın mümkün olduğunca zararsız döngüyle devam etmesi.Arkadaşımız çok güzel söylemiş,iğneyi çıkarırken bile özen göstermeli.Umarım iyi avlar çıkarırsınız.Şimdiden rastgele!!
Aslında benim dediğimle sizin dediğiniz aynı anlama geliyor yani mantalite aynı ama uygulama arasındaki farktan dolayı anlam kayması oluyor. Sizler ona takılmayın. He bu arada hoş bulduk.