Sezona giriş yapıyorum Ankara'dayım ve bu hafta sonu sezonu açacam , yalnız nereye gideceğime henüz karar veremedim. Kayseri'de sürekli Kızılırmak'a giderdik ama Ankaranın yabancıyım Sazan için nereyi tavsiye edersiniz? Ankaradan 100 km civarı açılabilirim. Saygılar..
Gürhan hoşgeldin.İmza ayarlarını yaparsan seviniriz.Bu arada sorunun cevabını forumda verilen bilgilerden de bulabilirsin.
Merhaba aramıza hoşgeldiniz Dilerim keyifli vakit geçirirsiniz.... Profil ayarlarınızdan, imzanızı isim ve doğum tarihi belirterek düzenlerseniz çok seviniriz... Anlayışınız için teşekkürler Not : Soyadı zorunlu değildir
Aramıza hoşgeldiniz. Ankara'da ileriki tarihlerde düzenlenecek organizasyonlarda umarım görüşürüz. Bu arada Çamlıdere Barajı veya Sakarya olabilir sorunun cevabı. Ayrıca forumlarda daha fazla adres mevcut...
Hoşgeldin Gürhan..Eylül ayından sonra düşünürsen en az 2-3 gecelik Sarıyar barajını tavsiye ederim..Beypazarı üzerinden Çayırhana oradan kayıkla boğaz denilen derin yere geçerseniz cok güzel balık alırsınız..gece boyutunu kestiremeyeceğin yayın ve iri sazanlar gelebilir..Yalnız biraz uzak ve zahmetlidir.Tam tecizat ve ilk yardım çantası ile.Saygılar sevgiler.