Aranıza yeni katıldım.İzmit körfezinde karamürselde yaşıyorum.Kıyıdan avlanmak istiyorum.Bana kamış,makine ve misina tavsiye edermisiniz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Merhaba hoşgeldiniz ... Aşağıdaki linki kullanıp imza ayarlarınızı da yaparsanız rahat rahat paylaşımda bulunabiliriz .. http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature Konuyu tanışalım bölümüne taşıyorum oradan takip edebilirsiniz...
herkese selam lütfen bana yardım edin izmit körfezinde karamürselde yaşıyorum.Karadan avlanacağım.Bana makine kamış ve misina tavsiye edermisiniz.Yardımınız için şimdiden teşekkürler...
Alıntı: irfan_41´isimli üyeden Alıntı Aranıza yeni katıldım.İzmit körfezinde karamürselde yaşıyorum.Kıyıdan avlanmak istiyorum.Bana kamış,makine ve misina tavsiye edermisiniz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... ==================================================================== Aramıza hoş geldiniz Ben sizin için bir araştırma yaptım forumda ve bu işin ahillerinden sizin için bir tavsiye buyrun Serdar abinin bir başkası için yaptığı tavsiyedir umarım sizinde işinize yarar. Rasgelsin ======================================================================- Delta'yı da makul görürüm aynen. Kamış mevzusuna gelince. Galata köprüsüne çıkar bakarsan, pek çoğunun kamışının ucunun eksik olduğunu görürsün. Yanıbaşımda başparmak kalınlığında ikinci parçasını, elli grma kurşun atarken kıran çok adam oldu. Kamış, balık tutmaktaki önemi en son sırada gelir ama, ergonomi de çok kritik olur. Dahası, neyse odur, iyileştirme yapman pek mümkün olmaz. O nedenle iyi bir kamışla yola çıkmak, baştan bir kere almak daha iyidir. Kötü kamış, her durumda atıl kalacak kamıştır. Bu açıdan, biraz pahalı olmasına rağmen ALBA CLASS 1160'ları tavsiye ederim. 60 YTL veya biraz üstü fiyatı var. Yani ucuz değil öyle. Bunun ayarında olanların içinde en ucuzu hemen hemen bunlar. Eğer fiyatı yüksek geliyorsa, elindeki ile idare etmeye çalış, biraz birikim yapıp buna benzer bir kamış al derim. Daha ucuza kamışlarda var, ama elindeki kamıştan daha fazlası değiller. Onlarında biraz öne çıkanları gene 30 - 40 YTL civarında.. __________________ Serdar KÖYLÜ, 27.05.1969.. __________________ MÜJDAT 1971 A RH (+) İZMİR Hayatta hiç birşey kötü değildir düşüncedir bir şeyi iyi yada kötü yapan iyi düşünki iyi olsun
Abi hoş geldin öncelikle bende izmitliyim bir izmitli olarak sana önericen makina bildigin gibi burda istavrit agustos sonu gibide zarganaya atılır genelde sana önerim albastar milennuım serisinden bir makina al bizim buralar için ideal ben aldım cok memnunum ama tabi sen bilirsin sana önerim saglam bi makina al ömür boyu kullan kamiş olarakda hassas kamişlar var carbon 3.30 gibi tam ideal istavrit zargana için
Aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar.Kamış ve makina modeli verecem ama reklam kokuyor diyen arkadaşlar çıkacağından sana biraz sonra 200 300 milyon arasında kamış ve makina önerecekler.
Aramıza hoşgeldin. Arkadaşlar bakıyorum herkes rahatça siteye girebilmiş ben dün akşam 11.30 dan bugün 16.25 e kadar siteye giremedim sayfa açılmadı ancak şimdi girdim kusura bakmayın inşallah çok şey kaçırmamışimdır.
sercan bende izmitliyim.İzmitte büyüdüm .İzmitte hala evim var.işim dolayısıyla karamürseldeyim.Ama fırsat bulduğum anda izmit havası almaya geliyorum.Mesela dün orda idim.
Öncelikle aramıza hoşgeldin sana tavsiye edecegim makina benimşu anda kulandıgım.Albastar makina;Albastar kamış,vede Albastar misina olur çünki hem ekonomik hemde çok saglam memnun kalırsın ondan sonra sana rastgele sayın abim
Aramıza hoş geldin Sercan kardeş. Umarım aradığın, araştırdığın ve öğrenmek istediğin tüm konuları vede tüm dostları burada bulabilirsiniz. Keyifli Paylaşımlar.