merhaba abiler arkadaşlar ben aranıza henüz katıldım.kendimi biraz tanıtmak istiyorum 19 yaşındayım.Adana'da oturuyorum fakat şuan İstanbulda okumaktayım.Hayatımda 2 kez balık tutabildim(çok denemedim denk gelmedi) Sayı az olduğu için anlatmak isteri 1. balıgmı 11-12 yaşlarında İzmir Foçada tuttum.Sahil kenraında demirlemiş gemilerden sırayla geçe geçe en uçtaki gemiye gittim ve aşadı dogru sarkıttıgım ağırlıgı bile olmayan misina ve 1 adet çengel ile ilk balıgımı tuttum 2. de mersinde amcam kıyıdan olta sallıyordu dedim amca bi ver hele şansıma iyyi bişe çekerim falan.Aldım elime oltayı 10 dk sonra vurdu çektim ve ne göreyim. Hayatımda 2. yakaladıgım balık bir VATOZ! hmde orta boylu bişe.şansıma söylenerek uzaklaştım ordan çok konustum biiyorum, sadede gelirsek bu yaz , mersinde arpaçbahşiş beldesinde olan yazlıgımızda balıkçılık olayımı geliştirmek istiyorum.1 haftadır sürekli yazılar okuyorum.Şuan sahip oldugum tek sey yarı prof. bir bot ve canyeleği.kusura bakmazsanız sizin başınızı çok ağrıtıcam forumdaki yazıları okuduktan sonra aklımda kalanları size soracagım.lutfen benım mesajlarımı takip edin bu yaz inş siizinde yardımlarınızla balıkçılık hobimi geliştirmek istiyorum.lütfen benden tecrübenii bilgilerinizi esirgemeyin forumda görüşmek üzere saygılar diliyorum
Ailemize hosgeldiniz. Lutfen profil bolumune girerek buradan imza ayarlarinizi yapiniz. Imzaniz icinde ad, istenirse soyad, dogum tarihi , katilinan yer ve kan gurubu bilgilerini bulundurmayi unutmayiniz. Sitemizde amator olta balikciligiyla ilgili her seyi bulabilirsiniz. Arama bolumune tiklayaraktan sorularinizin buyuk bir bolumune cevap bulacaginizdan kuskum yok.Ancak tatmin olmadiysaniz, acacaginiz konularda size yardimci olmak tum site dostlarima mutluluk verecektir... Saygilar sunar, keyifli paylasimlarda bulusmayi umit ederim.
Kardeş; Aramıza ve Ailemize hoş geldin. Umarım araştırdığınız ve aradığınız tüm konular ile can dostları burada bulabilirsin. Keyifli Paylaşımlar.