Merhaba Arkadaşlar, hoş bulduk! Gösterdiğiniz ilgi ve sımsıcak karşılama için hepinize tek tek candan teşekkür ediyorum! Bu kadar seviyeli, saygıdeğer ve son derece iyi insanlarla aynı siteyi paylaşmak benim için çok güzel bir duygu! Sevgilerimle… Sağlıcakla kalın!
İyi akşamlar arkadaşlar. Bu foruma yeni üye oldum müsaade ederseniz biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Ben Marmarıs'te oturan kayınbiraderim sayesinde 1978 yılında amatör olarak balık avlama hastalığına yakalandım allaha çok şükür. Isparta'da oturuyorum ve o tarihtenberi bölgemizde bulunan akarsularda, göllerde ve baraj göllerinde tatlısu balıkları olarak sazan, levrek,alabalık, yılanbalığı, turna ve çay balığı (tatlı su kefali) yakaladım. En iyi avım 1998 - 99 yıllarında Beyşehir gölünden 7,5 Kg. civarın da bi sazan. Ayrıca tatilde denize gittiğimizde kenardan avlanmaya çalışmışımdır hep, yani birazcık da deniz tecrübem var. Yalnız alabalık konusun da biraz daha anlarım. Tecrübelerim cerçevesinde bence bu dünyanın en zevkli hastalığına yeni bulaşmış arkadaşlarla bilgilerimi paylaşmak isterim, ayrıca eksikleri mi de forumdan ve cevap verme zahmetinde bulunan üstatlarımızdan tamamlamak isterim. Bütün arkadaşlara sevgiler saygılar.