benim üyeliğim Ağustos 2006 tarihli fakat tanışalım kısmıyla yeni tanıştığım için yazmak bu güne kısmet oldu. Ben Bursa'dan Levent Mali Müşavirlik yapıyorum.Balık tutkusuna 12-13 yaşlarımda kapıldım.Ancak bu forumla birlikte bu tutku artık karasevdaya dönüştü artık balıkla yatıp balıkla kalkar oldum.kaç gecedir rüyalarımda hep balıkları görüyorum.Bir gece zargana tutup ertesi gece mırmır alıyorum.Forum, paylaşım için çok güzel bir ortam ve seviye olarak da üslup olarak da hiç bir şekilde ödün verilmiyor. yaş olarak küçüklere sevgi büyüklere saygı büyük önem taşıyor. Biri bu seviyeyi aşağıya çekmeye çalışıp üslubunu bozarsa gösterilen ortak tepki sonucu hemen kendine geliyor.Bursa da şehir merkezi ile en yakın kıyı arası yarım saatlik mesafede olduğundan balık için hafta sonu fırsat buldukça deniz kenarına gidebiliyoruz.Bu bakımdan İstanbul ve İzmir dekiler şanslı sayılır.Lüfer ne zaman çıktı, zargana ne zaman bol nerelerde var anında haberimiz olsa da uzakta kaldığımız için paylaşımlara imrenerek bakıyoruz.tekrar herkese merhaba diyorum bir de sanal ortamdaki düzeyli dostlukların gerçek hayatta da devam etmesi en büyük dileğimdir.