arkadaşlar bende sakaryalı balıkçıyım yada adapazarlı diyelim.yeni üye oldum bu konuyu görünce.ben konuyu biraz açmak istiyorum.şimdi kime sorarsanız amatör balıkçıyız diyor.ama balığa gidince en az 4 olta atılıyor.gerçek sazancı bilir sazanda en ideali 2 oltadır.3 üncü oltayıda atabilirsin hani bir kıyıda gözün kalmıştır birde yedek alırsın yanına olurda üstüne düşer yada basarsın olta kırılabilir ama bakıyorum giden amatörlere 4,6 vede üstü sırıklarla avlanıyorlar .bazı bölge yada şehirli arkadaşlar denk geleniniz muhakkak vardır o kişilere 2 kişi gelirler koca koya en az 45 ,50 dip oltası atarlar sonrada amatörüz derler.bazı arkadaşlarda adapazarlıların olduğu göletlere gitmem diyorlar . gerçek adapazarlılarla tanıssa böyle konuşmaz sanırım her şehrin bir kötüsü vardır bunu tüm yaşayanlara mal etmeyelim. tırıvırı denilen o illeti icad eden kişi bu ülkeden değil ama türk vatandaşı şimdi butün o vatandaşlar kötümü .ağ atma işine gelelim her şrehirde ağ atılıyor vede atanlar genelde o bölgenin insanları kooparatif olan bir barajda zaten kendileri atıyor vede yasak olduğu zaman balık havyarını dökerken ağ atıyorlar akşam üstü sabaha karşı da topluyorlar isterseniz takip edin.adapazarlıların bu kadar çok olarak görülmelerinin bir başka sebebiysede nüfusa oranla en çok olta balıkçısının olduğu 2 ilden biri olmasıdır eskişehir vede adapazarı şu an adapazarında 56 adet balık avı malzemesi satan dükkan var.lafı çok uzattım kusura bakmayın bir kaç çürük meyva yüzünden koca bir sandığa tekme atmayın.