ben kral balıkçı mustafanın arkadaşı mustafa istanbul organizasyonunda çok keyifli vakitler geçirdim hepinize teşekkürlerimi sunarım balık tutmanın kavramını ve zevki az çok mustafadan kaptım ve devam da ediyorum inşallah ileride ki günlerde de görüşmek dileği ile herkese rastgelsin
Mustafa hoşgeldin Nargile keyfi bambaşka olur hele hele sahildeyse eğer Çeşme Ilıca'da nargile keyfim gibi
Hoşgeldiniz. Unutmayın sigarayı nargile, nargileyide mezar bıraktırırmış insana. Hiç nasip olmadı denemek ama aklımda mutlaka deneyeceğim.
Aramıza hoşgeldin Mustafa.Keyifli zamanlar geçirmenii dileyeceğim ama sen organizasyona katılmakla başladın zaten keyfe.. .Seni aramıza kazandırdığı için Kralbalıkçı Mustafa'ya da teşekkürler..
hoşgeldin Mustafa, Bu balık tutma + nargile ile ilgili detayları bir yaz da öğrenelim bakalım nasıl oluyor balık beklerken nargil tüttürmek
heyyyt be kankim mustafa aramıza hoşgeldin hiç endişen olmasın harika vakitler geçireceksin hoşgeldin sefalar getirdin arkadaşım benim hadi rastgele......................
Musatafa ustanın kralını sen kapmışsın Artık balık ,malık bırakmazsınız bize Rastgelsin ,bereketli avlar