Bende aranızda yerimi aldım kayseride oturuyorum 33 yaşındayım asansor işiyle uğraşıyorum hedefim büyük bir yayın tutmak ama çok acemiyim herkese iyi şanslar
aramıza hoş geldin hemşerim nereden hemşeri oluyoruz dersen orada askerliğimi yaptım .Şansınız ve avınız bol olsun
Murat aramıza hoşgeldin. burada yayın ustalarından alacağın tüyo larla eminim hedefteki yayını tutacaksın. ilk örnek benden olsun:burada yayın hastası olan arkadaşlarımızın sıkça kullandığı bir yöntem malzemeler:sağlam 0.50,0.70 arası misina,hedef yayına uygun kanca ve yerinde duramayan ortaboy bir kurbağa yöntem:misımayı delikli kurşundan geçirip sabitliyorsun.su derinliğinden 15-20 cm fazlalık bırakıp kancayı bağlıyorsun.canlı kurbağayı ölmeyecek şekilde(gıdısından) boyun altından takıp atıyorsun.dibe inen canlı kurğağa hava almak için yüzeye çıkıyor ancak yüzeyden 15-20 cm fazla ayrılamadığından dibe iniş çıkış lar hızlanıyor bu hareket ve şapırtılı ses senin yayını cezbediyor ve sana çekmek kalıyor.Çekme işinide sen yap ..Bu yöntemle bir arkadaşım gözümün önüde inanılmaz yayınlar aldı.akşam üzeri ve sonraki vakitler verimli oluyor ..umarım faydalı olur rastgele