Herkese merhabalar, İsmim Talat,58 yasindayim.Dun araniza katildim.Harem dogumluyum ve balik tutma hastaligim cok ufak yaslara dayaniyor.Sizlerle birlikte olmak cok guzel cunku aradigim ortamdayim.Gorusmek dilegiyle... Saygilarimla
Hoşgeldiniz Talat abi, Umarım aradığınız ortamı gerçekten bulmuşsunuzdur. Az sonra zaten arkadaşlarımız sizlere içten ve gönülden hoşgeldin derken muhakkak yapmanız gereken ve çok ama çok önemli olan imza ayarlarınızı yapmanız gerektiğini çeşitli şakalarla defalarca söyleyerek hatırlatacaklardır. Gene şaka olsun diye ve samimiyetten imza ayarlarını yapmadan bir soru sorarsanız size cevap vermeyeceklerdir. Siz bunlara sakın alınmayın. Sevgiler ve saygılar Talat abi. Rastgele.
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz Keyifli paylaşımlar dilerim Bu arada, belki katılmak istersiniz Aşağıdaki linke bir tıklayın http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=6026
bu hastalığa yakalanma galiba ufak yaşlarda başlıyo daha hiç duymadım ben balık tutma hastalığına 30 40 lı yaşlarda yakalandığını bu arada hoşgeldin talat abi
Okan,uzun zamandır yoksun sanırım forumda.Yoksa bu tarz da yazmazdın inanıyorum.. Talat bey hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar..
Aramıza hoşgeldiniz Talat ağabey, Umarım tecrübelerinizi uzun uzun dinleme fırsatımız olur. Eski avlarınızdan da bahsederseniz çok sevinirim Üyeliğinizin daim olması dileğiyle.