Slmlar 1 hafta önce şans eseri forum ile karsılaştım 3 gün önce üye oldum. bu 1 hafta süresincede forumu günde en az 4-5 saat olmak üzere altından girip üstünden çıktım desem yeridir inceledim inanılmaz şeyler öğrendim amatör ötesiymişim. bu paylaşımlarınız için hepinize teşekkürler. kendimden bahsedeyim adım taner ÇANAKKALEDE bulunmaktayım(aslen aydın NAZİLLİ) 28 yaşındayım ve daha hala burada üniversitede öğrenciyim.Bilgisayar müh te okuyorum .. 3 üni oluca böyle oluyor yaşlandım okurken neyse 10 yaşından beri amatör olarak balık tutmaya çalışıyorum.Sohbetlerinize katılmak ayrıca çanakkale ve çevresinde olan arkadaşlarla sizin yaptığınız süper organizasyonlara katılmak veya gerçekleştirmek isterim özellikle mangalda tekir süper. umarım kendimi tanıtabilmişimdir. hepinize sevgi ve saygılar...
Aramıza hoşgeldin Taner,keyifli paylaşımlar dilerim... En can alıcı yerden giriş yapmışsın,mangal,tekir ve balık
Merhaba aramıza hoşgeldin... Ne birisi ogame mi dedi. Aman haa bırakana kadar canım çıktı, ver kendini balığa gitsin derim, yoksa bırakamıyo insan ben öyle yaptım şahsen...
Taner aramıza hoşgeldin... İmza ayarlarına yaş,isim,kan gurubu,il bunlarıda eklersen tanımamız dahada kolay olacak...