merhaba arkadaşlar ben fatih .ist. 18 yaşındayım gerçi siteye erken üye oldum ama ne zaman'dan beri ilk defa girmekteyim. İşler biraz yoğun kısmet bu güne. neyse ben genelde olta avcısıyım ve en uğrak yerim galata köprüsü (çapari genelde) ama zıpkında kullanırım ama çok az, Ama zıpkın avcılığının heycanı bambaşka'dır herkese iyi geceler, öğlen okuyana iyi günleri, sabah okuyana günaydın, Bu site çok kaliteli burda olmak gurur verici, keşke biraz daha erken girebilseydim, Bana güzel gelen yanlarından biride etkinlikleri inşallah güzel arkadaşlıklar olur ada olsun köprü olsun terkos olsun etkinlikler çok güzel olacak slmLAR
Fatih hosgeldin aramıza... Merak etme katılmakta geç kalmadın.... Dilerim daimi olursun.... Sevgiler, saygılar
selamlar fatih aramımaza hoşgeldin sempatik kardeşim fatih bende galata köprüsü civarında takılırım balığın durumuna göre güzel vakitler geçirmen dileği ile rastgele
HEPİNİZE YENİDEN SELAM ilginiz için teşekürler MGB(gökan) abi emin ol kalıcıyım hatta sınıfta bile kalırdım bunu kanıtlamak için ama okul bitti.. Valla iyi oldu bende galataya çağırırdım arkadaşları canım çıkardı ikna etmek için yaparız en kralın'dan bir galata KRAL BALIKÇI...