Herkeze Merhaba Arkadaşlar Bir Süreden Beri Siteyi Takip Ediyorum.bugün Nihayet üyelik Işlemimi Gerçekleştirdim.ismim Fermet,istanbulda Ikamet Ediyorum 1981 Doğumluyum.tekrardan Herkeze Merhabalar
Arkadaşlar Abilerim şimdi Dakka Bir Gol Bir Diyebilirsiniz Mutlaka.şimdi Işim Gereği Sürekli Stres Yaşiyorum 1 1,5 Aydir Bu Işe Merak Sardim Gölde Olsun Boğazda Olsun şansimi Denedim Takimlarimi Aldim(tecrübeli Abilerime Danişip)şimdi Aklimda Bir Soru Işareti Var.aslinda Sorudan Ziyade Tabiri Caizse Bende Balik Aşisi Tam Olmuş Ki Bu Akşam Bile Havanin Iyi Olmasindan Faydalanarak Kiyidan Biraz Oyalanmak Istiyorum Sizce Hava Balik Durumu Vs Uygunmudur?
Fermet arkadaşım hoşgeldin İmza ayarlarını yapman gerekiyor,sıcağı sıcağına yap istersen Aşağıdaki linki kullanarak yapabilirsin,imzana ismini,doğum yılını,bulunduğun şehri ve kan grubunu yazmalısın... http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature Bu arada bu konuyu tanışalım bölümüne taşıyorum,oradan takip edebilirsin
Fermet Balik Avi Için Güzel Bir Hava Fakat Durum Senin Yönünden Farkli Eğer Sende Benim Gibi Acemiysen Ki Ben öyleyim Gece Cikman Sadece Sana Güzel Fakit Geçittireçektir Neden Dersen Eğr Birkaç Kez Gündüz çikip Balik Tutmadiysan Gece çok Zorlanacağindan Emin Olabilirsin Ben Cumartesi Gecesi çiktim Birak Balik Tutmayi Ihtamilini Bile Yaşayamadim Ama Sen şansini Dene Fakat Balik Tutmasini öğrenmek Için çikiyorum De Giderken Bence çünkü Baliklar Bizi Sirada Beklemiyor Haberin Olsun