selamlar aranıza yeni katıldım istanbul maltepede oturuyorum bilgisayar eknik servisi üzerine bir firmam var amatör olarakta balık tutuyorum tam bir hastalık balık işi coğumuzda olduğu gibi bendede genelde gittiğim av yerleri maltepe küçükyalı cevizli rahmanlar arası çoğunluklada emirganda çınar altına gidiyorum malum bızım maltepenın balığı oldukca az balığa gittiğimde teknesiz kıyıdan ugrasıyorsam bır tava onca ugrastan sonra cok zor cıkıyor maltepe sahilde ama yazın rahmanlardan tekne kiralayıp mezgite gidiyorum deymeyin zevkime işte böle bu siteyi bulduğum için kendımı cok sanslı hıssedıyorum guncel ve aktif bir site super iyiki varsınız saygılarımla
HOŞGELDİN ARAMIZA; umarım dostluğumuz baki paylaşımlarımız daim olur , ŞENNUR ABLACIM, bak bi istanbullu daha hadi hayırlısı
burda olupta güzel vakit gecirmememize imkan yokki ha denizin üstünde ha bu formda ikiside aynı güzellikte çünkü amaç aynı formdayken insan balık tutar gibi oluyor balık tutanın zevkinide balık tutandan başkası anlamıyor