Merhaba arkadaşlar, aslında sitenin %90'ının yaşı benden büyük olduğu için merhaba abilerim demem daha doğru olur Ben siteye üye olalı neredeyse 4 ayı buluyor fakat bu tanışma mevzusunu nedense unutmuşum. Bunun için hepinizden özür dilerim. Sonuçta yeni bir ortama girdiğimizde kendimizi tanıtmamak ortamdakilere kabalık olur. Foruma üye olduğumdan beri sürekli okuyup bu spor hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. Balık yakalamaya daha 11-12 yaşlarımda başladım. 3-4 metre misinaya taş bağlar, nereden geldiğini bile hatırlamadığım iğneye midye takar sahilde kayaların arasında kaya balığı yakalardık Şimdi ise bu işe ciddi bir şekilde başlamak istiyorum ve bu yüzden balikavi.net ve bunun gibi seviyeli, yararlanabileceğim ve bildiklerimi aktarabileceğim sitelere üye olmaya çalışıyorum. Ben İstanbul Bahçeşehir'de oturuyorum, Kadir Has Üniversitesi'nin Hukuk fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim. Hafta içi sürekli okulda olduğumdan haftasonlarını kuzenlerimle balık avlamakla geçiriyorum. Daha doğrusu geçiriyordum (Sirküler ve balık avı yasaklarını öğrenene kadar) Bundan sonra bu sporu sizlerinde sayesinde daha bilinçli bir şekilde icra ederim. Bu aralar Turna ve Levreğe fena halde takmış durumdayım. Eğer bu konuda bana önerisi olacak abilerim varsa onları sabaha kadar dinlemeye hazırım Ayrıca İstanbul'da kamp kuracak ve güzel balık tutulacak göller konusunda çok cahilim. Bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum. Birlikte gitmektende zevk duyarım. Zaten zamanımın uyduğunca yapılan organizasyonlara katılmaya çalışacağım. Umarım hepimiz için yararlı paylaşımlar gerçekleştiririz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum... Eren Emre Yener...
Tabiki Sevil abla unuturmuyum Genellikle annelerimiz,ablalarımız ve kız arkadaşlarımız balık avını çok gereksiz ve zamanı boşa harcamak olarak nitelendirirken sizin gibi ablalarımızı burada görmek beni çok sevindiriyor. Sizin sayılarınız çoğaldıkça belki bu sporu gereksiz görenlerin görüşleride değişmeye başlayacaktır. Saygılarımla...