ben bugun kayit oldum siteye ve bu sene balik tutmaya cok fazla merak saldim tam anlamiyla ama bir turlu istedigim avi yapamadim ya ama farkindayim daha yeni basladigim icin taktikleri bilmiyorum nerde nasil takim kullanilir hangi yemle ne balik tutulur ve hangi takilma ne baligi tutulur bilmiyorum kim ne derse onu yapiyorum ya bugun buldum bu siteyi ve erkez birbirine yardim ediyo belki banada yardim eden biri cikar simdiden herkeze cok cok tesekkurler ve bol bol iyi avlar
formumuza hoşgeldin ustadım.. imza ayarlarınızı yapabilirseniz sizi daha iyi tanıma fırsatımız olur.. şimdiden iyi paylaşımlar..
İlk yardımı ben yapayım. Profilim'e tıklayıp ve oradan profil ayarlarını yaparsan ve imza ayarlarına da adını, doğum tarihini vs yazarsan işler daha kolaylaşır. imza ayarlarına yazdıkların her mesajında görünür, siteyi incelediysen dikkatini çekmiştir zaten. burda usul böyle. Hoşgeldin safa geldin, kalıcı olman dileğiyle
Hoşgeldin Emre... Doğru adrestesin merak etme.Umarım çok kısa sürede bilgine bilgi katacak ve iyi bir avcı olacaksın.Burda benden çok daha tecrübeli arkadaşlar abilerim var mutlaka onlarda bişeyler söyleyecektir sana.Ama ben sana şunu söyleyeyim. İyi bir avcı olmak istiyorsan şimdiden şunlara hazırla kendini - Uykusuz kalmaya - Soğuk havaya,yağmura katlanmaya - Balığa gitmek için kız arkadaşına yalan uydurmaya - Evde yem hazırlarken ortalığı pis pis kokutmaya ve bunu yaparken ev halkının serzenişlerini dinlemeye ve uygun cevapları vermeye - Hepsinden önemlisi SABRETMEYE..... Hazırla kendini. Aramıza hoşgeldin....
hoşgeldin emre.. merak etme burada umduğu avı yapabilen bir kaç kişi var zaten... n@mık bile umduğu avı yapamadı henüz
necati abi ilgi gösterdigin icin saol merak etme hepsini yapiyorum zaten yeterki balik tutuyum ben kimse vaz geciremez kafama koyduysam giderim soguk yagmur ve kiz ark hic bisey etkilemez beni
heeee,, benim dayı oğlu olur kendisi.. o yakaladığınız kuzu da promosyon amaçlı yakalattırıldı size,maksat ayağınız alışsın. biz kısaca müşteriyi yemleme deriz buna.