merhabalar öncelikle kendimi tanıtayım. İsmim Serdar Kütahya'lıyım, bilgisayar işi yapıyorum (www.armadabilisim.com. İlk balık tecrübem babamın anlattığına göre 13 aylıkken porsuk cayı kenarında radyo anteniyle yapılmış sinek oltasıyla başlamış (gümüş) ve kendimi bildim bileli amatör olarak olta avcılığı yapmaya çalışıyorum ortaokul ve lisede çoğu hocamı götürmüşümdür balık avına . 5 sene oncesine kadar genelde cevremizde bulunan göl ve barajlarda avcılık yaparken evlendikten sonra edremit-körfez taraflarında denizde avlanmaya çalışıyorum. Tatlı su ve deniz avı bir birinden bana göre çok farklı avlar o yüzden iki ayrı takımım her zaman hazırdır. Avlanırken gercekten ayrı bir dunyaya geçiyorum en ufak bir balık muhabbeti açıldığında içimde öyle bir istek ve heyecan oluşuyoki bunu zaten tüm avcı arkadaşlar bilirler. Tatlı suda büyük av konusunda şansım pek olmadı ama gecen sene edremit-fenerde şans yüzüme öyle bir güldüki 1,750 gr levrek yakalayabildim tamamen şanstı çünki çevremdeki o kadar avcı o güne kadar ordan bu büyüklükte levrek yakalayamışlar. o heyecanı yazarkende yaşıyorum. Bir kaç gün öncece Dodurga barajına yatı avına gittik şans gülmedi 7 tane sazan çapakları takıldı oltamıza onlarada adresimizi bildirip 1-2 sene sonra tekrar uğramaları için salıverdik. Kesinlikle tum avcı arkadaşlara uyarım amatörcede olsa tutulan şeyin bir canlı olduğunu unutmamaları ve ona göre davranmları. sirkülere kesinlikle uymak gerekliki en büyük zevkimiz olan avclığı kendi ellerimizle bitirmeyelim . Sitede elimden geldiği kadar bildiklerimi paylaşmak ve ustadlarımdanda olta avcılığının hassas ince noktalarını öğrenmek en büyük amacım umarım iyi dostluklarda bunun tuzu biberi olur. Şimdiden herkeze saygılarımı sunar avlarındada rast gelmesini dilerim..
Serdar arkadaşım öncelikle hoş geldin demek isterim forumumuzda aradığın her türlü paylaşımı bulabilirsin hatta daha yeni Kütahyalı arkadaşlar bir sohbet odası kurdu ordada hemşerilerinle güzel organizasyonlara imza atabilir keyifli sohbetlere katılabilirsiniz profil ayarlarından imza ayarlarınızı yaparsanız sizi daha iyi tanımış oluruz
aramıza hoşgeldin serdar,dodurgada sizi rahatsız edenler oldumu?köylüler tepki vermeye başlamışlar balıkçılara ondan soruyorum..
Dodurgaya salı gecesi gittik rahatsız eden olmadı cevremizde 11 ekip saydım sessiz sedasız bir geceydi. Hafta sonları yoğunluktan belki rahatsız olan köylüler olmuştur. Birde su çekilmiş iyice tarlalara bi hayli mesafe vardı. pazar günü tekrar gidicem problem çıkarsa pm atarım
selam Öncelikle gruba hoşgeldin Kütahyalı Balıkçı avukat kürşat altıner var tanıyorsan çok selamlar.Görüşmek üzere