herkeze slm. aranıza yeni katıldım. bugünden itibaren balık avı hakkında güzel paylaşımlar yaparız. herkeze rastgele.
Sol üst köşede "anasayfa" yazan yerin altında "profiliniz" yazar. Oradan tüm bilgilerine ve ayarlarına ulaşabilirsin. Rastgele...
hoşbulduk demekki hem takımı tutuyoruz hemde ege çocuguyuz. didimde avlandınızmı. avlandıysanız hangi bölgede
Didimde heryerde avlanabilirsiniz,girişte taşburunda veya caprise otelin oralardaki kayalıklarda,Akbük tarafında Kazıklıda balık boldur ama bu sıcakta pek tavsiye etmem geceleri daha iyi olur sanırım
Merhaba, hoşgeldiniz, aşağıdaki linki kullanarak imza ayarlarınızı yapabilirsiniz.Açtığınız konuyu "tanışalım" bölümüne taşıyorum oradan takip edebilirsiniz... İmza ayarları için : http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
Kardeş, Aramıza==Ailemize Hoş Geldin. Dilerim araştırdığın ve aradığın tüm bilgiler ile can dostları burada bulabilirsin. Burak arkadaşın vermiş olduğu link'den imza ayarlarınızı yaparsanız, saygıda kusur etmemiş oluruz. Keyifli Paylaşımlar.
tamam mehmet abi gittigimde akbük tarafına gidecem. bizim yazlık mavişehire varmadan vettur un karşısında. orman kampına ve taş buruna çok yakın geçen sene oralarda iyi av yapamdım hele liman da hiç avlanamadım yani geçen sene av yönünden didim iyi değildi. bir de yazlıgımızın karşısında komşumuz ora da yaşayan balıkçı bir abimiz var her gece denize açılır ağlarını atar öglene doğruda yakaladığı balılarla geri döner çok yalvardım yanında benide götrü diye ama nedense beni götürmedi. belki bu yaz götürür artık beni.