Herkese selamlar, Forum çok güzel epeydir okuyorum arşivi, aklımdaki çaylak soruların bir kısmına cevap buldum. Özellikle bilgilerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Peki ben neden balık tutamıyorum? :confused: Balık tutmak konusunda müthiş bir hevesim ve 2 de sorum var; çapari dışında takımım olmadığından ve kullanmayı bilmediğimden istavrit için soruyorum (Avrupa yakası): 1 - Bakırköy, Yeşilköy, Avcılar, B.Çekmece kıyılarından balık için saat kaçta gitmek lazım buralara? Yani örneğin sabah 5'te Yeşilköy'de kıyıdan istavrit tutulabilir mi? 2 - Yine aynı yerlerden sabah çok erken kayık bulmak mümkün müdür? Bakırköy, Yeşilköy, Avcılar, B.Çekmece'de kiralık kayık fiyatları nedir? (Kaptansız, motorlu veya kürekli 3 kişilik) Buralardan kayıkla istavrit tutmak için en uygun saatler nedir? Cehaletimi mazur görürseniz sevinirim. Yarın balığa çıkacağım en az benim kadar cahil 2 arkadaşla beraber :) (sabah erken). Yarın akşam balık sofrasında kendisini şükranla ve minnetle anacağım büyüklerimden ve küçüklerimden öneri bekliyorum. Aksi takdirde kös kös Kumkapı hale gidip hıncımdan bir kasa istavrit alacağım.