Heryer dişli heryer kalabalık

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında zorbiac tarafından paylaşıldı.

1. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm
    Bayram namazı safı gibi dizilmiş adamlar ne sağı ne solunda yer var işin ilginçi sadece bana takmıyor en az 4 kişiye takıyor ama kımseden tepki yok, bende sivrilmemek için tepki göstermıyorum adama ama gel görki patladım sonunda balık bol olunca insanlar birbirine tahammül edebiliyor demekki anlamadım gitti :S

2. Karatash

Karatash Hüseyin

Favori Kamış:
    Albastar poseidon 4.20
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 8000
    Ne güzel şeyler yazmışsınız. Sırf kalabalık diye benimde boğaza gidesim gelmiyor. Ama nereye gitsem nerede bir nebzede olsa keyif alarak avlansam bilemiyorum.
    Bir haftadır balığa gitmiyorum, krize giricem resmen :)

Şu lüfer den bi tanede ben tutayım bişey istemiyorum :)

3. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    aynen öyle

ah o tekne varya tekne

bazen gidip bit şişme bot + motor alayım diyorum ama hem bütçe meselesi hem güvensiz geldiği için çoğu kişi karşı çıkıyor

tekne desen hem pahalı hem bir yere bağlaması dert aylık ücreti dert
    keyif işi istanbulda çok zor çok :)

Allah razı olsun teknesi olan arkadaşlarla çıkıyorum arada bir Serhat olsun Can abi olsun kendi teknemmiş gibi rahat ediyorum
    ama insanın kendi malı gibi olmaz :)
    Allah nasip etse de alsak birer tane :D

4. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm
    İnşallah alırsın en ıyısınden.
    Sorma bende kumburgazda yunus kiralayıp az lüfer tutmadım ama bigün rüzgarsız akıntısız gıbı gorunen bı havada nerdeyse 5 km suruklendık pedal cevırmekten ayaklarım su topladı 3 gün topallladım :D o zaman tövbe ettım işte yunusla açılmaya :D

5. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    Yunuslar ucuz aslında onlardan alıp içten motor taktırsak olurmu :D biraz revizyonla dizel motorlu yunusumuz olur :D

6. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin10-40g,Shimano Alivio AX8000 3,30mt 50-100gr, Lineaeffe ac casting surf 390cm,
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-25 , OKUMA AVENGER AV-55 MAKİNE,DAİWA CROSSFIRE 2500
    işin ilginç yanı balık tutmaya başlayanların sayısı bir hayli arttı, ankarada bile hafta sonları yakın göllerin çevresinde olta atacak yer bile bulamıyorsun ki, istanbul da da bir kaç kez bu durumlara şahit oldum.son iki senedir bu hobi bende bir tutku haline geldi, ama deniz kenarında yaşayanlar kadar sık balığa çıkamıyorum.ancak iki yıldır gördüğüm gerçekten hem av malzemeleri satan dükkanlar çoğaldı, hemde internet siteleri. bence hala yeterli sayıda değil.bununla birlikte satılan ürünlerde çeşit arttı ,fiyatlar düştü.ancak hala avrupada ki ya da dünyada ki çeşit yok.
    bunların hepsi aslında bu hobi tutkunlarının giderek artmasından kaynaklanıyor.dediklerinize katılmamak elde değil,ancak bu faktörüde unutmamak gerek. keşke biraz daha medeni bir toplum olsaydık.daha öncede forumlarda yazmıştım, arkadaşlarla balık tutarken ,orada 4-5 kendini bilmez yüksek sesle müzik dinleyip(ankara türküleri, belli bir dakkadan sonra dayanılması zor),içki içip sonra pompalı tüfekle havaya hatta daha da ileri giderek -onların düşüncelerine göre bu sayede balıklar toplarlanıyormuş- önümüze kadar mermi sıktılar. avrupalı, dünyalı çağ atlarken ,biz hala medenıyet anlamında hala aynıyız.

7. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    :laughing: :laughing: :laughing:

8. Karatash

Karatash Hüseyin

Favori Kamış:
    Albastar poseidon 4.20
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 8000
    Seçkin :D
    Zaten tekne,balık diye iyice mantara bağladım. Böyle şeyler yazıp aklımı iyice çelmeyin :)
    Hani yapaayacağım şeyde değil. Zaten makina ressamıyım, tasarlıcam bişiler sonra eve uğramıcaz bir daha :)

9. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    O zaman şöyle birşey daha yazayım biraz daha gaz versin :D
    içten takma motor 1000 -1500 tl civarında tak yunusa dizel olduğundan 5 litre mazotla akşama kadar gez :D

bot desen 1000-1500 tl civarında alınası bir şey ama motoru pahalı geçen bir arkadaş çim biçme makinesini motora çevirmişti 300-400 e o mal oluyor

hiç olmadı fiber teknelerden eski olanlarından ucuza alıp yavaş yavaş üzerinde çalışıp denize çıkacak duruma getirip birde içten takma dizel motor uydurdunmu tadından yenmez, motorun çalınma derdi olmaz

aaah ah yapılacak şey çok var ama denizle şaka olmaz :D

bu arada bende elektronikçiyim bağlantıları hallederiz her türlü :D

10. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    Tebrikler.

11. okanerdal33

okanerdal33 oKan

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire 2.70m 30-60 gr
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg.
    abi burasıda tam tersi sabah akşam sahil bomboş hiç insan yok ama ona orantılı olarak balıkta yok yani sabah akşam hava almaya sahtenin yüzüşünü izlemeye gidioz :D

12. ozkan79

ozkan79 özkan

Kendimi bildim bileli daima kalabalıktan kaçınmışımdır tek bir balık alamıycağımı bilmeme rağmen ölü sezonda bile yenikapıya defalarca gitmişliğim vardır.