Hiç Uçan Balik Gördünüz mü??

Konu, 'Videolar' kısmında milena tarafından paylaşıldı.

1. 29519

29519

Delikanlı balığa yakışmaz öyle uçmak kaçmak filan. Efendi gibi otursun, pardon yüzsün adamın asabını bozmasn.
    :D

2. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Genelde tedirgin oldukları zaman, avcı balıklardan kaçtıkları zaman kullanıyorlar uçma yeteneklerini. Gerçekten Etkilenmemek elde değil Bazı video sitelerinde ve National Geographic yapmış olduğu bir belgeselde bu balıkları izleyebilirsiniz

3. spinnci

spinnci murat

Favori Kamış:
    DAİVA
    Favori Makine:
    D:A:M
    En İyi Avı:
    21 kilo akya,vallahi nasıl yakaladım bende anlamadım.
    tekne ile her balığa çıktığımda görürüm,bilhassa tekne onlar için tehlike li olacak mesafeye geldiği zaman suyun üstüne çıkarak süzülmekteler ve bu süzülüş yaklaşık 40-50 metreyi buluyor ancak.suyun üstüne çıkmadan suyun içinde çok hızlı yüzerek suyun üstüne çıkmaktalar. deyim yerindeyse suyun içinde hız alıyolar..ancak tabiiki korkudan yaptıkları bir davranış şekli..durduk yere süzüldüklerini sanmıyorum.ancak seyretmesi harika,ve insan hayretler içinde kalmakta.tabiki uçan balıkların süzülüşünde karşılarına bir matrı çıkmaz ise bu davranışa kurtuluş uçuşu denebilir.

Son düzenleme: 10 Ocak 2011
  4. spectator_man

spectator_man mry

kıbrıs a giden varsa feribotun burun tarafında seyretsinler mutlaka göreceklerinden eminim