mantıklı açıklamalarınız için teşekkür ederim. uygun çevçeve dahilinde tartışmak doğruyu bulmak adına en önemli etkendir. duruş olayına gelince manasız tartışmaların veya marka sempatizanlığının olduğu bir yerde olmayı düşünmediğimi dile getirmiştim. zira halende öyle yapıyorum sadece mantığıma yatmayan şeyleri eleştiriyorum. tartir edersiniz ki bu uygun çerçeve dahilinde en doğal hakkımdır. ön yargılarımızdan kurtulup genel ve geniş çerçevede diğer taraf ( ne taraf olduğu farketmez) için olmayan şeyleri dile getirmeyelim lütfen. Bakın Hidea deniz motorlarını getiren firma izmirde bir etkinliğe ön ayak olmuş ne mutlu bizler gibi deniz sevdalılarına keşke o marka gibi daha bir çok marka çıksada bu deniz kültürü amatör balıkçılığa destekler biraz daha artsa. artılarını görüyorsak bunu paylaşalım ve tabiki eksilerinide uygun uslub ile dile getirelim ki bu tür forumları okuyan yeni bilinçlenen insanlara doğru yönlendirme yapabilelim. samimi olarak söylüyorumki yapılan o etkinliğe gidemedim ama okudum ve taktir ettim sizlerin haberi varmı bilmiyorum araştırın göreceksiniz. keşke diyorum nacizane şahsım adına bu tür organizasyonlar diğer markalarda da olsa güzel olmazmı? saygılarımla.
etkinlikten haberim var, çok yakindan takip etmesemde sozkonusu sitedeki etkilerine tanik oldum. once oy kullanimi icin belli bir sayida paylasim yapmis olma sarti getirildi, sonrasinda herkes klavyeye kuvvet yazinca fuzuli paylasimlar silindi.....sonra odul gecesinde tatsiz olaylar cikmis, devaminda sitede laf duellolari.....vs.....yani bisey kaybetmis sayilmazsiniz
damla marin in Izmir orijinli sozkonusu siteye sponsor olmasi tabikide cok guzel bir olay ancak olaylarin gelisimi benim cok tasvip ettigim tarzda diildi.....once siteye siradan bir tartismaci gibi girildi vede kiyasiya hidea motorlar ovuldu.....sonrasinda ise siteye sponsor olundu.....simdi, bu durum profesyonelce olabilir ama ne derece etik tartisilir.....elestirdigim noktalardan biri buydu. diger konulari ise gun icinde dile getirmistim zaten. sonuc olarak paylasimlarimizi daha saglikli yapabilmemiz noktasinda ortak mustereklere ulastigimizi varsayiyorum, bu vesile ilede memnuniyetimi arz ediyorum.
vede konumuza donece olursak bendeniz in outboard piyasasina girmeden oncede bircok sektorde dunya devi olan Parsun firmasina guvenim zaten tam, ayriyeten outboard dalindaki calismalarida gercekten etkileyici.....Lianzigr deki sehir boyutlarindaki dev kompleks, herbiri ayri ayri test edilen makinalar, motorlarda kullanilan malzeme kalitesi (sac metal isleme makinalari pazarladigimdan konuya hakimim, st 32 yani paslanmaz celik kullanim orani parsunlarda cok fazla) vede gunun hangi saati ararsam arayim bana geri donen Çin deki yetkili.....butun bunlarin isiginda ben tercihimi Parsun dan yana kullandigima cok memnunum ama herhangi baska bir markadanda isik gordummu asla kacirmam hangi marka olursa olsun alan en guzel gunlerde gule gule kullansin..... denizcekalin.....
Mersindeki tamirciler biraz pahalı, çok tuzlular. ben adana da daha iyi bir usta buldum, mersinde bir tane daha varmış.