Hepinize teşekkür ederim,Lütfen ne olursa olsun insanları sakat oldukları için hor görmeyelim ve onları bağrımıza basalım,kimin ne zaman ne olacağı bilinmez...Saygılarımla...
valla izzet abi kız istemeye gittiğimizde banada içirttiler tuzlu kahveyi o kadar berbat birşey ki anlatamam ama mecburiyetten içtik tabi hikayedeki adam gibi gene yapsalar gene içerim çünkü ben nişanlımı çok ama çoooooook seviyorum
bu arada hazır lafı açılmışken seneye düğünüm olacak şimdiden söyleyeyim kesin tarih belli olunca siteden yayınlayacağım herkesi bekliyorum.
Allah mesut bahtiyar etsin kardeşim,insanın seveceği biri olması inanki çok güzel birşeydir.Evlilikte ayrı bir güzellik tabiki hele onun meyvası Çoçuk işte o tek kelime ile muhteşem...Benim kız 9 yaşında abisi inanki dünyada tadılması kesinlikle ve kesinlikle gereken bir sevgi....
insanin kanini donduran bir hikaye ama cikarilmasi gereken bir cok ders var icinde...biz insanouglu bencil olarak yaratilmisiz bazilarimiz bu kabugu kirmis bazilarimiz ise ayni tabuyu tasimaktayiz...kimileri yolda bir ozurlu insan gorse taklitini yapar guler alay eder veya kucuk gorur...bence her insan empati yapmalidir..kendilerini o insanin yerine kyup hayat ve cevreye o insanlarin gozu ile baksalar o zaman bazi syeler dank edecektir kafalarinda ama insanlarimiz bunu dusunme gudusune sahip olmduklari halde bunu desunmekten korkarlar...ama bir gun kendilerini bu durumun icinde bulabilirle KAN UYKUSU adli belgeseli internetten izleyebilirsiniz orada gazilerimizin huzun dolu oykulerini ve bu hikayeyi animsatan bir co ders cikarabilirsiniz...paylasim icin tesekkurler izzet bey... saygilarimla
İzzet Bey teşekkürler hikaye gerçekten güzeldi, ben de dün Ankara'ya geldim o taraflardan Trabzon çok deli bir yer ilk fırsatta yine gideceğim karadenizi çok sevdim orda olsam her gün bir şiir kitabı yazarım
Canınmı sıkıldı ,kafamı dinlemek istiyorsun, gel o zaman İzzet'in yerine Oku konularını kendine gel Slogan sağlam oldu dimi İzzet Çok sağol varol kardeşim
Sevgi üzerine güzel bir hikaye paylaşım için teşekkürler sizin yazdığınız hikayelerin müptelası olmaya başladım haberiniz olsun.
Hakikaten beğenmenize çok seviniyorum,gönderdiğim hikayeleri uzun bir zamandır toplamıştım hepsi seçmecedir,genelde düşündürücü ve ders verici olanları arşivledim,emin ol daha çok var,hepsini sizin gibi güzel arkadaşlarla paylaşacağım....lütfen takibe devam...