tek farkla eger ben istersem konu dışına cıkıyor. gerektıgı zaman gereken konularda gayet cıddı yorumlar
Teşekkürler üşenmemiş ve yazmışsın duygu yüklü ve gerçek bir hikaye ve hergün hepimizin başından geçebilecek olaylar hatırlattığın için teşekkürler izzet abi.
İzzet ....... Bu sondu bir daha yazılarını okumuyacağım.. Ama sadece sabahları okumuyacahım Sabahları çok koyuyorbe baba,,, Bundan sonra sadece akşamları okuyacam yazılarını.Tabi dayanabilirsem Çok teşekkürler kardeşim eline klavyene sağlık.
paylasim icin tesekkurler izzet abi gercekten gunumuzde insanlarin ders almasi gereken bir yazi..insanlar kendileri icin gaza basarken baskalarinin hayatini tehlikeye ettigini dusunemiyor...arac sahiplerinin bir hisse cikarmasi dilegiyle.. saygilarla
sanat baska bir sey...ben olsam bedava verirdim o cocuga..ne bulmustu o cocuk o resimde acaba?paylasim icin tesekkurler
Ön Yargı İnsanlardaki önyargıyı parçalamak, Benim atomu parçalamamdan daha zordur." Einstein Uzaklarda bir köyde, çocuğu doğmadan kocası ölmüş, tek başına yaşayan hamile bir kadın kendisine arkadaş olması açısından dağda yaralı olarak bulduğu bir gelinciği evinde beslemeye başlar. Gelincik kadının yanından bir an bile ayrılmaz. Her ne kadar evcil bir hayvan olmasa da oldukça uysallaşır. Birkaç ay sonra kadının çocuğu doğar.Tek başına tüm zorluklara göğüs germek ve yavrusuna bakmak zorundadır. Günler geçer ve kadın bir gün birkaç dakikalığına evden ayrılmak ve yavrusunu evde bırakmak zorunda kalır. Gelincikle bebek evde yalnız kalmışlardır. aradan biraz zaman geçer ve anne eve gelir. Gelinciği ağzı kanlı bir biçimde görür. Anne çıldırmışcasına gelinciğe saldırır ve oracıkta hayvanı öldürür. Tam o sırada içerideki odadan bir bebek sesi duyulur. Anne odaya yönelir ve odada beşiği, beşiğin içindeki bebeği ve bebeğin yanındaki parçalanmış yılanı görür...
Adamın biri bir gün... Oğlunu everip tarlasını tabanını davarını evini verip ayırırı yanından ve nasihat eder sıkıca.. -Aman oğlum malına sahip çık... ========================================================================== Bir zaman sonra oğlan gelir ve -Baba kazmamı çalmışlar... -Aman...Oğlum...Git kazmanı bul. Tüm komşulara sor, olmadı tüm köye, olmadı komşu köylere , daha da olmadı ilçeye in herkese sor kazmanı.. Oğlan düşünür(-benim baba saçmaladı iyice) gider işine gücü ne bakar... ========================================================================== Aradan bir zaman daha geçer oğlan gelir ve -Baba benim tabanı çalmışlar... -Oğlum boş ver tabanı... Sen sordun mu kazmayı herkese...? Oğlan düşünür(-benim baba saçmaladı iyice) gider işine gücü ne bakar... ========================================================================== Aradan bir zaman daha geçer oğlan gelir ve -Baba benim davarları çalmışlar... -Oğlum boş ver tabanı davarı...Sen sordun mu kazmayı herkese... Oğlan düşünür(-benim baba bunadı iyice) gider işine gücü ne bakar ========================================================================== Aradan bir zaman daha geçer oğlan gelir ve -Baba benim tarlayı çevirmişler... -Oğlum boş ver tabanı, davarı, tarlayı ...Sen sordun mu kazmayı herkese... Oğlan düşünür(-benim baba tamamen bunamış) gider işine gücü ne bakar... ========================================================================== Aradan bir zaman daha geçer oğlan gelir ve -Baba benim hanım kaçmış -Yaaa oğlum kazmasına sahip çıkmayanın, Önce tabanını Sonra davarını Sonra tarlasını Daha sonrada hanımını alırlar... Ama bir kazma için yedi düveli rahatsız etseydinin... Bir daha kimse ne senin malının yanından geçer ne elini sürerdi. Sonuç olarak HAKLARINIZA SAHİP ÇIKIN.....