http://www.youtube.com/watch?v=I93gW2Ahu8Y&mode=related&search= ==========================================================================
İyi av ama tarihi yanlış okumuyorsam 6 nisan 2007 bu tarihte bu balıkların yakalanması yasak olduğunu biliyorum yanlış hatırlıyorsam özür dilerim biz yakalamazsak bile bunlara aracı olmayalım arkadaşlar.
2.videoyu zaten birkaç gün önce ben eklemiştim video eklerken biraz araştırın lütfen aynı videoları tekrar tekrar eklemeyelim
Kardeş ben kimseyi infaz etmiyorum videoyu seyrettim üzerinde çekim tarihi görünmüyor ekranın sağında 6 nisan 2007 yazıyor eğer öyleyse bunlara aracı olmayalım dedim ama o tarihse çünki başka tarih yok. Sevgiler.( 2 ayrı linkte 2 video görüntüsü var ikiside aynı tarihli )
saygılar abi ben fazla polemik olmasın dedim ben üç videoyuda geçen ay youtube'de seyretmiştim saygılar abi bu arada o videolar 13 martta çekilmiş iyi akşamlar
O zaman özür dilerim çünki ben videoda tarih göremedim youtubenin 6 nisan tarihini gördüğüm için yazdım sizin araştırdığınız belli uyardığın için teşekkür ederim.
Caner Bu balık fırat nehrinde yaşıyan . Ora halkının tabidri ile caner denen çok iri bir balık. Sanırım sazangiller familyasından . O yörede kimisi de buna turna diyor.