hırs yaptım illaki gideceğim balığa :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    selam kadir:
    raporunu soluksuz okudum okumaya başlarken aha kadir sonunda emeline ulaştı diyordum ama satırların sonuna gelince adına üzüldüm neyse yinede iğneyi ziyaret eden olmuşya onada şükür.
    bugün öğleden sonra alara çayına gitdim baya güzel ümit verici bir havası var 3,5 combalak oldu havada baya esintili idi başladık at-çek yapmaya yağmur başladı bir saat kadar yorulduk boş döndük geldik ama evrenseki limanından daha verimli gibi geldi bana su baya bulanıktı yinede bir ümit diyerek uğraştık ama boş bakalım nasip olursa kısa birzamanda tekrar deneyeceğim hoşuma gitdi mekan...
    hoşçakal...

2. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    tebrik ederim kadir kardeş anlatımın bir harika avlarının devamını dilerim rastgele

3. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Kadir,
    Güzel raporun için teşekkür ederim.
    Kafamıza koyunca insanın gözü nasıl hiçbirşeyi görmüyor, değil mi? :) Nasıl bir arzuysa...Özellikle gece, avlağa yalnız gitmenin ne kadar yalnış olduğunu bilsem de, bazen gene duygularımın esiri olup gittiğim çoktur. Naçizane sanada tavsiyem yalnız pek gitme...
    Küçük cengaverin denize dönüşü harika olmuş. Tebrikler. Umarım gönlündeki trofeye en kısa zamanda kavuşursun.
    Sevgi ve selamlarımla...

4. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sağol kardeşim teşekkür ederim:) bu at çek levrek tutkusu tadını aldınmı, bir tutuldunmu kurtuluşu yok:D çektikçe çekiyor içine:D

İzzet abi bensiz taa oralaramı gidiyorsun:rolleyes: ben bilirim orda levreği ne ile çektiklerini:D
    orası evrenseki den daha verimli bir nokta abi,oranın yaşlı kurtları var silikoncular:) tekrar gidersen abi,105mm lik turuncu renkli silikon al,ucuna küçük zeytin kurşun bağla,sahtenin hemen ucuna burnuna,at çeke başlıyabilirsin,
    evrenseki limanı nın tadı yok abi,dere nin iç tarafında köprünün altında kepçe çalışıyor harıl harıl,ayrıca suyu gömük etmiş çalışma, tadı yok yani,side limanı nın bir köşesinde yine benzer kepçe çalışması var,liman içi hava şartlarından dolayı tekne yığılı,dışında at çek yapamazsın,dalgalar çok sakat,hayırlısı olsun

teşekkür ederim Zait abi:) sizede yeni avlarınız için şimdi den bol şanslar dilerim,

5. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol Bahtiyar abi teşekkür ederim:) gece yanıma yoldaş alsam hep ayağıma dolanıyor abi benimkiler:) yok olta koptu, dolaştı,bana bir takım yap,yav ben balığamı geldim sana yardım etmiyemi:rolleyes: bir olur 2 olur da her zaman olmazki bu abi:rolleyes: bu yüzden tek tabanca takılıyorum,ve benim bu saldıklarımı bir tutabilseler anında çantaya,asıl getirmeme sebebim bu:)yinede arada bir getiriyorum meraya samimi olduklarımı.
    tekrardan teşekkürler abi,sizede adrenalini bol trofe avlar dilerim
    saygılar

6. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Tebrikler kadir abi azimli balıkçı budur işte o ispendek te senin bu azmini onurlandırmak için o sahteye hayır dememiş sende ona teşekkür edip geri göndermişsin ait olduğu yere ne güzel :) bende seninle aynı durumdayım ama cesaret edip olta atamadım ne yalan söyliyim :D akşam üzeri ortamı kolaçan edeyim diyerek indim sahile kıyıya yanaşmamla beraber bi dalga yükseldi çarptı rıhtıma allahtan fazla yanaşmamışım balık bana değil ben balığa gidecektim bu sefer :D zaten aşığaya inerken denizin durumu iç açıcı değildi anlamıştım bugun hayal kırıklığı ile eve döneceğimi hava biraz daha mütevazi olsa yine atacaktım oltaları ama nerdeee izmir'e kar yağdı bugun düşün sen gerisini rüzgar desen poyraz ayaklarım yerden kesilmesin diye çapraz çapraz yürüyorum rüzgar beni es geçsin diye ama meteoroloji den güzel haberi aldım cuma günü havalar düzeliyormuş kuzular beni bekliyor da ben daha fazla nasıl sabredicem bilemiyorum :D

7. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    yahu kadir aklıma gelmedin diil hani ama ben manavgatda idim saat 16:00 gibi
    direk geçtik aslında bugün için spinci ila boğaza gidecektik ama hava yağışlı olunca iptal oldu neyse seninle en kısa zamanda oraya gidelim inan benim hoşuma gitdi mekan...
    hoşçakal...

8. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol Onur kardeşim:) senin raporunda bayağı hoş olmuş yahuu:D evet perşembe cuma günü normale dönüyormuş havalar batı bölgelerde:)
    yanlız deniz sakinleştimi ilk bir kaç gün pek umutlanma derim:) zira fırtına nın getirdikleri balıklar peşinden haramiler biraz açıklarda eyleşirler ilk bir kaç gün,dalgaların denizin dibini al aşağı edişleride bol yem çıkarır meydane:)

bir ara yaparız İzzet abi,ben bayağı rötar yaptım bu sezon pazartesi dükkanı açıyorum artık,temizlik filan falan biraz takılacağım öyle,akşam işi başlamadan biraz daha geceleri takılırım mekan da,arada bir sabah erken inerim meraya eleman gelenciye kadar:)

9. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

evet abi deniz karışık olacak bi kaç gün pazartesi gününe ayarladım kendimi bu seferde bi aksilik çıkarsa and olsun tsunami vursa atıcam oltamı arkasından bende gidicem :D takımlar hazır bekliyorum cenge gider gibi hazırlandım yağmurluğundan çizmesine kadar takımlarım can atıyor bırak bizide işimizi yapalım der gibi :) remixon makinamda bi arıza vardı anlamadım değişik bi dizayna sahip açtım makinayı içinde tel gibi birşey sarkıyo boşlukta neye yaradığını çözemedim fazla parça koymuşlar :D çıkardım bende onu şimdi hafif tıkırtılı çalışıyor ama iş görür lakin kalama ayarında ve dişlilerinde problem yok :)

10. goksungokhan

goksungokhan Goksun Gokhan Kaynak

En İyi Avı:
    dorado 4.3 kg., barracuda 3.4 kg., kedi baligi 3.3 kg.
    Bak ben de senin gazina geldim simdi, gece 2.30 atcekle iki sallayayimda kendime geleyim. Raporun gaz etkisi var Kadir abi, keyifle okudum.

11. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Ben tesekkur ederim Kadir agabey.
    Simdilik bir arkadasim var ama bazen yanliz gidiyorum baliga .Hemde gittigim bazi yerler issiz :D
    Ama biz Osmanli torunlariyiz. Yanimda 43 cm lik kilic gibi av bicagim hep durur(polis yakalasa cok kotu sonuclar cikabilir aslinda :rolleyes: ) . Hem o olmasa bile kendime guvenirim evvel Allah.
    Atalarimiz ne demis ; " at,avrat,silah " Bu soz acikliyor aslinda. Silah herzaman olacak yanimizda (silah derken top,tabanca,tufek degil tabii ki . Burada ole bir sansim yok :D ) Ama dedigim gibi bicak hep yanimdadir.Cunku kimi zaman suya girerek olta salliyoruz.Allah muhafaza tropik olan bur yerlerde birsey ciksa ve kapiverse bak sen o zaman halimize... :p Bu gibi durumlarda epey ise yarar heralde.
    Kendine iyi bak ve rastgele agabey...

12. OMMG

OMMG OKAN

Raporun,videonun başlangıcında geçen güzel yazılar,centilmenliğin ve da özellikle azmin için seni tebrik ediyorum.İnanıyorumki bu azimle güzel trofe raporları okuyacağız.Herşey gönlünce olsun....

13. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Goksun kardeşim teşekür ederim:) umarım av seruveniniz güzel netice ile sonuçlanmıştır:)

teşekkür ederim Okan kardeşim darısı trofesi sizlere denk gelsin inşallah:) ben böylede olsa yine zevkimi almış oluyorum:) tabbiki trofesine gelme demem:D
    sizede rastgele

KULL64:

Emrah kardeşim sen yinede içini bilmediğin suya girmemeye özen göster:) anadoluda gölete girmiyorsun aman haa:D benim takıldığım kıyı bölgeleri geceleri çekinilecek yerler deyil,ama istanbul gibi bir yerde gece tek takılmaya çekinirim,bırak takılmayı gece yolda yürümeye çekinirim,katil olman içten bile deyil:) sende ters tepki verirsen, gördüm yaşadım 4 ay zor kaldım orda,

bir seferinde ankara da kış günü sabah 4 civarı konsolosluğa gidiyorum sıra için,adamın biri yoluma dikildi,naber birader sigaran varmı,yok dedim herif halen peşim den geliyor,birşey demişti şuan hatırlıyamıyorum,iyi sinirlenmiştim ama adama bağırınca kuyruğunu kıstırıp geri dönmüştü:D
    ben böyle eşkiyalık bitirimlerine yapım itibarıile hep karşıyım,deli dolu biriyim:D
    neyse boş verek at çek raporunu bekleyruk senin:)

denizleri aşta gel:

ben makina tamirini pek beceremiyorum,açıpda kapatıp topladığım da kesin geri vitesi işlevini kaybetmiş oluyor:D
    sadece kapağını çıkarıp,içi kireçlenmiş ise,balata temizleyicisi püstüyorum,peşinden çok az silikon bazlı kauçuk gres uyguluyorum,makinanı suya sokmadığın sürece içi gayet uzun ömürlü dayanabiliyor:)

14. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Aynen oyle agabey.
    Bu tipleri oldurup - kaldirsan adam yerine koyarlar onu ve bir suru islerle musgule dusersin.Aman neyse bu konuyu kapatalim :p :D
    Bende senden en yakin zamanda yine o esprili,samimi raporlarindan bekliyorum.
    En kisa zamanda bende gidecegim yine spin'e :p
    Rastgele hepimize :) :p

15. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    kadirim inşallah yakalayacaksın o trofe levreği bir gün :) videonun başlangıcıda harika olmuş tebrikler .

16. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol abi teşekkür ederim,daha önce ağzımız yandığın dan,artık yeni oluşabileceklere karşı daha tepkinli davranacağız,pozisyonumuzu aldık bekliyoruz:)

KULL64:

sanada rasgele kardeşim:)

17. goksungokhan

En İyi Avı:
    Yok kadir abi o gece iskeleye gittim balikci arkadaslar cok ruzgar var dedi evin yolunu tuttuk, raporun gazi birgun sonrada devam etmis:) tekrar 5.30 pm gibi gittim yarim saat ugras sonucu gene ruzgarin kurbani olduk ustune sahtemide kaptirdim, ama o desarj olma varya herseye bedel. )))

18. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sahteni balığamı kaptırdın:confused: yoksa taşa filan mı:confused:

19. goksungokhan

En İyi Avı:
    Tasa kaptirdim, baliga kaptirsam icim yanmaz:))) gecen hafta almistim, ilk denemede taktim, basarili olduguma kanaat getirdim. Okyanusa bir kurban verdim ama cok kurban aldim saglik olsun:D

20. raknaysi

raknaysi volkan

abicim inşallah bende şu levrek avına başladığımdan beri bir takip alıcam. 3. kez oldu ama takip falan yok. Ama sabredicem mutlaka alıcam paşayı.