:laughing: :laughing: :laughing: Ben bu silikondan kullanmıştım bi ara. Ya ben beceremedim ya da bizim meranın levrekleri beğenmedi. Sebebini bilemiyorum ama hiç balık alamadım.
Olasılık dahilinde tabi ki. Ama zaten bu levreğe akıl sır ermiyor. Ne zaman? Nerede? Hangi yem? Davranışları hep değişkenlik arzediyor.
Arkadaşlar, bugün hastanede randevum vardı. saat 15:00 gibi çıkar ordanda hisarönüne geçerim diye plan yapmıştım. Ama hastaneden 16:45 gibi çıkınca bugünlük iptal ettim. Yarın bi iş çıkmazsa uğrarım, bakarım artık aradıklarınıza Rastgelsin...!
O sahte bu sahte şu sahte para kalmadi para ya kesin bu sahteyle alacaksam levregi avlandigim meraya bi kamyon döktüreyim yakalanani kepceyle alirim gerci onu da beceremem ya bende bu mahlugu cözemedim aksam suyu dediler gittim tik yok! Kuşum Aydin gibi döndüm eve okadar üsümüsümki ayni onun gibi konusuyodum Silikon dediler av marketindeki stoklar kadar silikOn biraktim dalan dalmayan su üstü ne varsa attim 3 ayda tik yok tik yakalarsam yada yakalayan olursa alsin karsisina konussun abi kurbanin Oliyim bizim buralara gelsinler
Artık sahtelere para verme o zaman Paranı ve zamanını ege kıyılarında bir av için harcayabilirsin. Belki levrek hasretinide giderirsin böylece
Ya varya Volkan :laughing: :laughing: :laughing: hala gülüyorum :laughing: :laughing: Yannız bende aynı şeyleri düşünmedim değil Ümit avatar resmin harbi bomba
Eyvalla kardeşim, Balık peşinde o kadar soğuk (-dereceler) yedim birşey olmadı. 3 haftadır çıkmıyorum hasta oldum yaa
Benim cektigim eziyeti bakin ama bi önceki sayfada yazdim sesim kuşum aydin gibi cikiyodu diye bukdr sogukta yola cikarsam kesan taraflarinda donarim
Çağrı' cım o eziyetlerin benzerlerini belki fazlalarını herkes çekiyor Levrek avı böyle birşey Senin avlandığın bölgede levrek yakalayanlar varmı bu arada??
Benim avlanamadigim merada sabah suyunda alan var ben gec kaldigim icin o sabah ögleye kadar sadece attim ve cektim hava mükemmeldi sabaha karsi sansimi zorlicam yine tutamazsam dernek aciyorum tüm tutamayanlari bir cati altinda toplicam
Boşuna olur mu ya? Sen aramaya devam et. Hiç ummadığın bir anda hiç ummadığın bir yerde gelir seni bulur o...