Arkadaslar merhaba, Ben Ethem, vakit buldukca balik avina cikiyorum, guzel av maceralarim var sizinle paylasmak istiyorum.
Merhaba erdem, Dogrusu ben bu baligin turkce adini bilmiyorum, Flamanca Zeebaars...belki diger arkadaslar bilir.
Ethem bey profil ayarlanızdan kişisel bilgilerinizi imza ayarlrınıza doğum tarihi ve isiminizi bulunduğunuz şehri yazarsannız çok seviniriz .. sitemizde daim olmanız dileğimiz le
Kusura bakmayin Umit bey, biraz acemilik cekiyorum. neyin nerede oldugun tam olarak suan bilmiyorum. ilk kez bir foruma katiliyorum, inceledikten sonra diyer bilgileri aktaririm.
merhaba ethem, aramıza hoşgeldin. imza için Profiliniz kısmına tıklayın, Ayarlar & Opsiyonlar kısmında İmza Ayarlarınız var oraya iletiyi yazıp kaydet derseniz bundan sonraki mesajlarınızda imzanızdaki bilgiler gözükür. saygılar.
Sagol Ozkan, suan isdeyim fazla vaktim yoktur aksam hepsini halederim, ha... google ile bir arastirma yaptim fotograftaki balik: Lufer
arkadaslar ilginiz icin tesekkurler, merhaba Oguz, cepten cekilme bir fotograf guruntu benide sasirmisti oysaki lufer 2 kilo ya var ya yok.