Merhaba ben daha yeni uye oldum .Hollandada ikamet ediyorum balik hastasi bir vatandasim ayni zaman da burda da balik avi derneklerine uyeyim bir de (Surfcasting) yapiyorum bilmiyenler icin oltaylan uzak atmak her hafta sonu baliga giderim tekneylen veya kiyidan burdaki bilgilerimi yeni arkadaslarlan paylasmak niyetindeyim belki birbirimize faydalarimiz dokuna bilir Saygilarimla Levent Gungor ((((Sohbetcibaba))))
hoşgeldiniz, Sevgili sohbetçibaba, aramıza hoşgeldiniz... Dilerim forumumuzda keyifli vakit geçirirsiniz... Bilgilerinizi bizlere aktarmanızdan sevinç duyarız... Birlikteliğimizin daim olması dileklerimle, sevgiler.... Tekrar hoşgeldiniz...
Sevgili sohbetcibaba, serverımızdaki problem nedeniyle, galerimiz geçici olarak kullanılamamaktadır... Bu nedenle, fotoğraflar bölümündeki "foruma fotoğraf ekleme" başlığı altında açmış olduğum konuyu okursanız, size yardımı olacaktır... Yine de problem yaşarsanız, özel mesaj yolu ile bana bildirmeniz yeterlidir, elimden gelen yardımı esirgemeyeceğimden emin olabilirsiniz... sevgiler,
Levent Gungor ((((Sohbetcibaba)))) Hoş geldiniz, sizleri aramızda görmekten çok memnun oldum, umarım oradaki sıla hasretini bizimle biraz olsun azaltırsınız .. HOŞ GELDİN SOHBETCİBABA
Merhaba Merhaba dostum Aramıza hoşgeldin Surf casting kelimesini duymak bile beni heyecanlandırdı Lütfen bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşalım Tekrar hoşgeldin
Sevgili levent aramıza hoş geldiniz, umarım aramızda keyifli vakitler geçirirsiniz, gurbettede olsa bu heyecanı orda yaşıyabilmeniz çok güzel bizimlede maceralarınızı, bilgilerinizi paylaşmanız bizi çok mutlu eder.
abiciğim aramıza hoşgeldin sefa geldin türkiyeden hollandaya selamlar güzel vakit geçirmeniz dileği ile rastgele