Hologram Siyah ve Florosan Sarı

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında diverozcan tarafından paylaşıldı.

1. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    İlginize teşekkür ederim Muharrem bey. Güzel diyorsunuz da iş ticarete döküldüğünde amatörlük bitiyor, özellikle de bu sektörde. Ancak bu ruhu kaybetmeden, sanatsal bir yaklaşımla önerinize sıcak bakılabilir.
    Sağlıcakla kalınız.

2. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkür ederim Yasin kardeş. En kısa zamanda ben de deneyip sonuçlarını görmeyi çok istiyorum.
    Selamlar.

3. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Süper sahteler. Yine muhteşem bir çalışma. 2 sahtede güzel ama 1. bambaşka :)

4. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Fatih kardeşim, değerli yorumun ve eksilmeyen ilgin için teşekkür ederim. Bu amatör balıkçılık öylesine bir tutku işte :) Uzun zamandır balığa gidemediğimden olsa gerek hayatımda çok büyük bir boşluk oluşturuyor bazen. Ben de sahtelerime daha bir hevesle sarılıp ancak öyle avutuyorum kendimi.
    Daha iyilerine sahip olursun inşallah, Rastgelsin.

5. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkür ederim Mehmet kardeş. Resimlerdeki halinden çok daha güzel ve avcı bir sahte oldu. Özellikle gece avlarım için çantamda baş köşedeki yerini aldı bile. Daha iyileri sana nasip olur inşallah.
    Sağlıcakla kal.

6. erols

erols Erol Safak

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX240M 10-30gr, Daiwa CrossFire CFS270MH 10-40gr
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet II G4000F, Shimano Nexave 4000RB, Daiwa Laguna 3000-5Bi, Spro Passion 740
    Ellerinize sağlık Özcan Bey, harika bir çalışma yapmışsınız!.. Hepsi de birer sanat eseri gibiler. Paylaşım için teşekkürler! Bereketli avlarda kullanmanız dileklerimle...

7. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkür ederim Erol bey. Yenilerini yapmak için sabırsızlanıyorum.
    Selamlar.

8. manyakkedi

manyakkedi serat

En İyi Avı:
    sahte balık ile midye :D
    Elinize sağlık ikisi de çok güzel olmuş.Birincisi görüntü itibariyle daha hoş görünüyor ama ikincisinin de aksiyon çeşitliliği hoş olmuş. Tadından yenmez olmuşlar yani :)
    Çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum (cevap yazma alışkanlığını yeni yeni edinmeye başladığım için yorum yapmadıklarım olabilir), ben izlerken bu kadar hoşuma gidiyorsa, sizin aldığınız tadı düşünemiyorum bile:) (maaşallah)
    İyi avlarda kullanmanız dileğiyle...

9. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkür ederim Serat bey. Her ikisini de çalışırken oldukça zevk aldım. Biri gündüz avında güneşli ve berrak suda diğeri de gece avı için tasarlanmış sahteler. Umarım iş yaparlar. Daha iyileri size nasip olur inşallah.
    Sağlıcakla kalın.