Hormonlulara devam

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Nedim
    Nerdeyse 6 yıldır yaşadığım bu bölgede,ziyaretime gelen,birlikte avlandığımız yüzleri gecen kardeşlerim olmuştur.
    Onlara katılman ise mutluluğum olacaktır.
    Sevgiyle kal

2. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kaan
    Sen babayiğit adamsın.Yakında hep iddia ettiğim gibi Boğazın en ünlü atıcısı olacaksın.Ayrıca araştırmacı kişiliğin,düzgün ifadelerinlede gönüllere kazınmaktasın.
    Beni tam manasıyla anlayabilenlerdensinde.Balıkları cekerken yanımda olmanı cok isterdim.Morbaşların olağanüstü güclerini bir görseydin.
    Bu balıklardan capariyle,hatta rapalayla bile almışlığım vardır.Oradada aynı gücü sergilemişlerdir.Şu Face Book işine kafamı takmaya başladım.Partnerim Shero gelmek üzere,bana bir göstersin bende aranıza katılacağım.
    Sevimli nişanlınada gönül dolusu sevgilerimi ilet lütfen.Ayrıca ona deki ilerde Vedat Abimiz bizi beraber buralarda görmek arzusundadır.
    Sevgiyle kal

3. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Orhan
    İlgi ve yorumların beni cok sevindirmiştir.
    Haklısın o kediler arada yaparlar,nitekim geri gelmiş ve beni sevinclere boğmuştur.
    Ama İlhan ah oda bir geri gelebilseydi.
    Sevgiyle kal

4. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Keşke kamışla kıyı avcılığına şöyle bir on sene önce başlasaydım... uzun yıllar soğuk baktığım bu disiplin bana neredeyse tekneyi unutturacak 2 senedir amatör balıkçılık hayatımın önemli bölümünü kaplamakta...

Hayalini kurduğum antares kamış ve ultegra 5500 üme büyük aksilik olmazsa çok yakında kavuşuyorum, sen öğrencini bir de bu takıma alıştıktan sonra gör, kanaldan kapacağım olmayan balığı evelallah...

müstakbel eşimle de seni mutlaka ziyaret edeceğiz ileride... hele de kucağındaki kedilerin arasına sakallarını çekiştirecek sarı kafa tombik bir velet de bırakabilirsem... :)

5. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Allah derim,belkide onu size geri vermem,balığıda bırakırım,kangru misali yapışık gezerim