Hoş bir pazar günü

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında 0utlaw tarafından paylaşıldı.

1. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Merhabalar, sevgiler, saygılar..Sınav stresimi attığım cumartesi günü akşamı, ertesi sabah evimde olmak üzere yola çıktım.Ertesi sabah tahmin ettiğim saatte evimdeydim, çok özlemişim gerçekten.Biraz hasret giderdik, pazar günü olması sebebiyle babam izinliydi.Evde durmama kararı ben gelmeden çok önce alınmış her şey hazırlanmıştı bile.Nereye gidiliyo, noluyo diye şaşırmadım tabi ki:) çünkü tipik bir şekilde piknik-balık olayı vardı yine...
    Yaklaşık yarım saat sonra ırmak kenarında bir yerde konuşlandık, ben yemleme yaptığımız bölgeye doğru gittim, ekmek, solucan ve palet yemle şansımı denerken bir alabalık aldım.Küçük olduğu için saldım, daha sonra bir sazan aldım,limit altıydı fakat salmayıp,babamın canlı bırakma takımına yem olarak kullandık.Ara ara kardeşim yanıma gelip kontrol ediyor, ben gidiyorum var mı bir şeyler diye.Yine kardeşim geldi babam tuttu dedi gidip baktım bir kefalimiz olmuş, devam ettik kardeşim yine geldi "ağabey babam balık tuttu, çekmekte zorlanıyor haberin olsun dedi" :eek: Nasıl yani?Koşup gittim babamın yanına bir de ne göreyim iri bir kefal.Şaşırdım gerçekten çünkü bu denli büyüğünü görmemiştim.En son raporumdan belki hatırlarsınız irice bir kefal konuğumuz olmuştu ki kendisi tuttuğumuz en büyük kefaldi.Sevinip, üzerine konuştuktan sonra ben tekrar yerime döndüm,bir sazan daha alıp bu kez iade ettim.Bir müddet vuruş alamayınca babamın yanına gidip, babamın alabalık yemine vuran güçlü şeyi çekişine tanık olup, karaya kaldırmasında yardımcı oldum.Ne gelebilir palet yem-ekmek kombinasyonuna?Çiftlikten kaçmış bir alabalık akla gelen ilk şey oldu bizde, kuvvetli de olunca "aha" dedik.Ancak gelen orta yaşlı bir yılan balığıydı.İlginçtir ki yemi yutmamış, ellerimden başka bir yerime meşhur sıvısını bulaştıramadan oltadan kurtardık ve alıkoyduk.Sonrasında iki tane de limit üstü alabalık alabildik.Tabi bende ne yol yorgunluğu kaldı ne uykusuzluk..:)Hoş bir karşılama oldu, güzel keyifli bir günü geride bırakmış olduk.Bir türlü şu tartma olayını yapamadık,boysal ölçüyle sınırlı kalıyorum hep.Kefal 55 cm geldi yaklaşık 1800-2000 gram arası olduğunu düşünüyorum.Babam yine mütevazi 1.5 kilodan biraz daha fazla olduğunu söylüyor:)Umarım sıkmamışımdır.Sadece kefalin resmini yükledim,yılan ve alabalıkların resimlerini koymadım.

Kefali her ne kadar tatlı suda da tutmuş olsak, bulunduğumuz nokta kısmen deniz etkisinde olduğu için denizden ırmak içlerine girebilen kefallerden biridir kendisi.Kasna değildir.
    Not:Imageshack hata verdiği için başka bir siteye yükledim, resimlerin altında direkt linkleri mevcuttur.Mobil bağlanıp forum kodlu fotoğrafları göremeyen üyeler, arakadaşlar içindir bilhassa.Zaman zaman bu dertten muzdarip olduğum için biliyorum.:) Saygılarımla...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 20 Nisan 2011
  2. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    vay vay vay kardeşim hoşgeldin öcnelikle kefal seni çok güzel karşılamış :D:D iki hafta boyunca artık yaparız birşeyler :D kefal harbiden muhteşem eline zor sığıyo baksana :D babana annene selamlar :D

3. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Kefal mi bana palamut gibi geldi bu balık :) çok güzel bi rapor hazırlamışsın Rastgele.

4. simendifer

simendifer Sennur

Oh ne güzel. Daha gittiğin ilk gün piknik+balık planı, mis gibi bir hava, üstüne bir de trofe. :) Senin için çok güzel bir karşılama olmuş Bahadır kardeşim. Raporunu da güzel yazmışsın, keyifli keyifli okudum. Dahasına rast gelsin inşallah. :)

5. OMMG

OMMG OKAN

Güzel bir avla birlikte iyi bir hafta sonu olmuş,tebrikler ve daha iyileri rastgelsin inşallah...

6. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Teşekkürler kardeşim sağol.Evet harbiden hoş oldu karşılama dur bakalım biraz yüzsüzlük yapıp bi iki de levrek isteme fikrindeyim:D Bugün akşam saatleri gelirim büyük ihtimalle meraya oraya görüşürüz gelirsen...

7. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Teşekkürler Atilla ağabey aslında dün sıcağı sıcağına daha bi iyi olurdu rapor ancak yorgun olduğum için bugüne sarktı.Beğendiyseniz ne mutlu,saygılarımla...

8. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Teşekkür ederim Sennur Hanım.Her zaman aklım levrekte de olsa kefal benim ilk göz ağrılarımdandır, mutlu etti beni tekrar.Güzel sözleriniz, dilekleriniz için teşekkür ederim.Sağlıcakla kalınız.:) Saygılarımla...

9. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Teşekkür ederim Okan ağabey eksik olma,saygılarımla...:)

10. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

bahadır çok ğüzel bir günü güzel bir balıkla sonlandırmışsın bundan dahaiyisi olamazdı ailecek balıkavı bayagı bir stres atmışsındır şimdi ben bişey söyliyeyimde birdaha strese gir senmisin balıkçı babanmı şaka şaka kal saglıcakla rastgele babana selam.

11. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Kefal çok yakışıklı..afiyet olsun..devamıda gelsin...

12. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    :DTeşekkür ederim Muhammer ağabey.Yok yok balıkçı babam tabi ki canım.Dün kefali çeken de babamdı, bi önceki, yani egale ettiğimiz trofe kefali çeken de babamdı.Bir sonraki de o olacak eminim.Benim işim levrekle:)
    Bu arada sizinle Kocaeli de bir oklama macerası yaşamak isterim sizin için de uygun olursa şayet..Saygılarımla...

13. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Teşekkür ederim güzel sözleriniz için:)Saygılar...

14. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bahadır, gider gitmez güzel birgün, balık avı, manavgatın denizle birleştiği yermi orası ? 1980 öncesi manavgatlı, tatilde tanıştığım bir arkadaşın bize ikram ettiği, manavgatın meşhurmuş, yoğurtlu keçi kavurması aklıma geldi, eskilere gittim bir an, manavgat çayını görünce, güzel günlerdi, güzel bir yerdesin kıymetini bil...:D ne zaman dönüyorsun, dönde bir balık avı yapalım...Selâmlar...:)

15. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    sevgili bahadır süpriz üstüne süpriz yaşatmış ailen sana en büyük süprizde trofe kefal olmuş sanırım rast gele görüşmek üzere.

16. ekavakli

ekavakli ercan KAVAKLI

Favori Kamış:
    olta sadece olta
    En İyi Avı:
    turna 9 kg
    daha sonra bir sazan aldım,limit altıydı fakat salmayıp,babamın canlı bırakma takımına yem olarak kullandık. ben bu kısmını anlamadım :(

17. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Tebrikler, her yönü ile güzel bir av olmuş.

18. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    selam bahadır:
    öncelikle mesajımı geç yazdığım için özürlerimi kabul et malum biliyorsun bizim için tatil bitti :) yorucu ve dinlenmesi olmayan 7 aylık koşuşturmalı iş sezonumuz başladı şu sıralar dükkanla uğraşıyorum mal aç diz temizle dizayn felan baya yorucu geçiyor:eek: ...
    evet avın muhteşem geçmiş şansınız da yaver gitmiş biz bir kaç kez malum yerden denemeler yaptık ama zannersem tam kefal zamanı olmadığından elimiz boş geldi genelde.
    bu arada babanı ve seni tebrik ederim bu avın için güzel bir av ve rapor olmuş.
    hoşçakal...

19. okyar5

okyar5 okyar kahraman

Favori Kamış:
    D.A.M ve Remixon kamış
    En İyi Avı:
    120 cm yayın ve 45 cm dağ alabalığı
    tebrik ederim bahadır..Hoş bir gün geçirmişsiniz...

20. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Evet Erhan ağabey aslında tam birleştiği nokta değil de yine de gayet yakın bir yer.Sen 1980 öncesi gördüysen boğazı mendirekleri de görmedin sanırım, aslında iyi zamanını görmüşsün.Evet hakikaten güzel yer doğası çok iyi.Mayıs başında dönmeyi düşünüyorum, bu kez inşallah görüşebiliriz hep niyetleniyoruz havada kalıyor maalesef.Görüşmek üzere, sağlıcakla kal güzel abim saygılarımla...