furkan arkadaş vedat beyle ılgılı turkce ve anlasılır bır başlıka konuyu acar ve herkez elınden geldıgı kadar yarımcı olur yoksa lastıklı kelımeler her yone ceklır
Sevgili Ahmet Eh yaşlandık artık arada mızmızlanıyoruz okaar. Merak etme ben buradayım.Teknemi emin bir yere bağladım.En azından tekrar çaldırırım korkusu yaşamıyorum.Kimi zaman oralarda,kimi zaman eski evimde kalıyorum. Yeni avlaklarım var.Bolca balık tutuyorum,Yakında paylaşmaya başlarım. Sendende paylaşımlarda bulunmanı bekleriz. Sevgiyle kal
Sıkıntı yok sevgili Nuri. Yaşlılık,eski gücü kaybetme,hep genç kalan yüreğe,ayağı uyduramama gibi geçici şeyler. Güzel yeni meralardan iyi balıkta almaya başladım,yakında kırmızılarla kızartacağım ortalığı.Hem ben seni bırakırda gidremiyim sanıyorsun. Birazcıkta Amerika,İngiltere gibi forumlarda boy göstermekteyim,iyi tanıtıyorum Türkiyeyi.Eh yakında bir dolusu gelir,azıcıkta onlarla avlanacağım. Sevgiyle kal Not;Tatlısuya ağırlık vermek üzereyim.Harika kasna,yayın,turna meraları buldum. Biraz trofe ağırlığını yukarılara çekmek üzereyim.