Eyvallah abi hoşbuldum. Sizin üyeliğinizde bulunamadım ama sizde hoşgeldiniz iyi ki gelmişsiniz. Arkadaşın konusunu daha fazla işgal etmemek için başka bir yerde görüşmek üzere diyorum. Bak farkt ettim de hiç zor değil cidden hoşgeldin demek Gürkan'a buna vesile olduğu için ayrıca teşekkürler.
. Bulamaman çok normal çünkü düzenli aralıklarla sinirler. Evet haklısın meşkul etmeyelim daha fazla Gürkan tekrar hoşgeldin. Sen yokken ortalığı dağıttık biraz kusura bakma artık . Neyse selamlar. .
Teşekkür ederim Nuri abicim, hoşbulduk Sitedeki üyelerimizin hepsi kırmızı halıya layıklar, keşke hepsine açabilsek Gürcan'a kısmetmiş
"Madem çok kızdınınız" "O zaman hoş geldiniz" Takımcı kendini kurtardı. Not: Acil işim çıktı, duyurulur. Çıkıyorum.
. Kırmızı: İlişkilerinizde soğukluk olan biriyle yapacağınız görüşmelerde kırmızı rengi tercih edebilirsiniz. Kırmızı Feng-Shui'ye göre iyi şansın ve şöhretin rengidir. http://www.reikiturk.com/renk-terapi.html
Caner teşekkürler, Benim korkum siyahı bitmişse hep mi kırmızı yazacak diyedir Senin kırmızı başlıklı halıyı gördüm ama "buyur" diyen olmadığı için gelen yok
Siz tahminen yanlış yere bakmışsınız... Aura öyle demiyor Kırmızı; Koyu kırmızı kızgınlık,sinirlilik ve tedirginlik duygularını gösterir , parlak bir kırmızı canlı bir yaşam gücünü ve azim duygusunu temsil eder. Koyu tonda bir kırmızı bencilliğin ve ihtirasın işaretidir. Kahverengine yakın bir kırmızı korkuyu simgeler. Siyaha dönük bir kırmızı ise negatif niyetlerin habercisidir. Canlı parlak bir kırmızı aynı zamanda fiziksel sağlığın ve ataklığında habercisidir. Pembeye çalan kırmızı duygusal mutluluk ve aile yaşamındaki güzelliklerin işaretidir. Sizin ijing pijing ( pigmeler gibi oldu ) kırmızı konusunda bir yanlışlığı var, Zaten istavritide bilmez, Pek sözü muhteber değildir
. Benimki Açık Parlak kırmızı. Bi problem olur mu? "parlak bir kırmızı canlı bir yaşam gücünü ve azim duygusunu temsil eder"
HImmm, O sebeple "kırmızı olsun, 5 lira fazla olsun" diyenlerin neden dediklerini şimdi anladım. parlak ile cırt kırmızı arasında son yorumu alsak