Eyvallah, Sağolasın ama bu adamıda sayende öğrenmiş oldum. TIKLA Aç kalmama adına renklerden para kazanmaya başlamış ve çok renkli bir hayat yaşadığına eminim...Her ne kadar bizler hep Gri olsakta Sohbet için teşekkürler Tarkan, KOnu sahibi kusura bakmasın.
. Ben teşekkür ederim Hamit, Sıkıcı bir günden sonra laflamak çok iyi geldi. Konu sahibine tekrar "Hoşgeldiniz" diyorum. Selamlar.
Gürcan hoşgeldin. HOŞGELDİN Hayalden gerçeğe dönüşle geldin Bahtıma muhteşem gelişle geldin Karanlık ufkuma güneşle geldin Hoşgeldin gardaş hoşgeldin Canıma bir cansın canda canansın Her yanım, dermanım, aşk-ı suzansın Maşuka uzanmış şevki büryansın Hoşgeldin gardaş hoşgeldin Hitam ettim kalpte ibnüleminsin Dilimde ebede varan yeminsin Irakta aramam daha deminsin Hoşgeldin Gardaş hoşgeldin
Rahatınıza bakın hoş sohbet her zaman güzeldir.Boş sohbetten.Bazen bende sizlerin sohbetinden faydalanabilirim.Saygılar.
Rica ederim Yasin herkes birbirinden birşey öğrenemezse kendini geliştiremez.Teşekkürler.Rastgele diyelim rastgele olsun.
Evet Caner bu sitedeki herkes kırmızı halıyı hakediyor hemde en kalitelisinden.Rastgele diyelim rastgelsin.
M. Nuri abi teşekkürler kimse benden kaçmasın ben sizlerin yani ustaların arasına usta olmak için girmeye geldim o an çok mu sinirliydim, neydi bilmiyorum ama etkili olmuş herkes beni duymuş herkese çok teşekkürler.DOSTLUK KARDEŞLİK BARIŞ.
Sevgili Emin yakınız sen ÇEŞME ben ÖZDERE tanışmak, seni misafir etmek isterim.Ayrıca elimiz hep açık ama boş değildir.
ben de teşekkür ederim Sinirli adam görmediğin belli. Ananın duası başındaymış ki "hoşbuldum" dedin nihayet. Zira iki buçuk saat kalmıştı vaktinin dolmasına.(bkz. 10. mesaj) Bir sinirlenmiştim ki, bildiğin gibi değil. Allah kurtardı.
Hakan abi forumu incelediğim de herkesin tanışalım bölümünde kendini tanıttığını gördüğüm için öyle yaptım ama ne de olsa acemiyiz belki hata yapmışızdır.AFFOLA. Teşekkürler.
Duruldum zaten. Gürcan yatıştırdı sağolsun. Yine de teskin, teselli ve telkinlerin için teşekkür ederim. Bunlar da "bonus"u oldu.
Gökten üç elma düşmüş ne olmuş biliyormusunuz ? Onlar ermiş muradına ,görünen köy uzak olmamakla birlikte İnsanın kısmetinde olmadımı dayak bile yiyemiyor.....