Gürcancığım tanıştırayım, bak, bizim stres efendi. (araştırdım, daha önce sana "hoşgeldin" demeyenlerden biri de bu )
Valla Murat abi imzanı hiç beğenmedim.Biz ustalarımızdan başka şeyler görmeye öğrenmeye geldik bu foruma ama.Bir teşekkür olayı nerelere geldi şaşmış durumdayım.Saygılar.
. Sevgili Gürcan. Malum henüz bazılarımız balık sezonunda değiliz. Eh iş güçde yok. Böyle bir konu açan bir arkadaşımızda aramıza gelmiş. Biz bir kaç kafadar can sıkıntısından konunun suyunu çıkarttık. Sende eksik olma hakikaten büyük bir ağırbaşlılık gösterip tüm samimiyetin ile aramıza katıldın. Bundan çokda mutlu oldum. Bu sebeptendir ki tekrar aramıza hoşgeldin... .
Af dileyecek birşey yok ortada. Benimde ilk raporumda sizinki ile aynı şeyler olmuştu. Ama neden bana hoşgeldin demediniz diye bozulmamıştım . O mesajı yazdığınız gün biraz alıngan bir günüzdü sanırım. Sonuçta biz burada bir aile gibiyiz, hepimiz diğerlerinin hatalarına karşı yeterince hoşgörüye sahibiz.
Bir yazımda adınızı Tarcan diye yazmışım özür dilerim Tarkan bey.Usuldendir ustalarımıza ve forumdakilere saygıda kusur etmemeye çalışıyorum.
Sevgili Gürkan Hoşgeldin. Benim hep takıldığım bir olay vardır, Bu bizim hobimizdir İŞimiz değil O yüzden Usta, Çırak ilişkisi olmaz.. Zaten öyle olsa buna HOBİ değil meslek derdik. Lafın gelişi ustalar, üstadlar kelime olarak kullanılabilir ama bence usta çırak olmayan bir şeyde USTA aramaya gerek yok.. Emin ol sıfırdan birini bilgisayar başına oturt 2 ay sonra ÜSTAD olur ama bir marangoz, kuyumcu yada gerçek bir balıkçı olmak öyle 2 ay değil uzun yıllar ister ama burada böyle şeylere gerek yoktur, Herkes çırak, Herkes ustadır bildikleri ölçüde. Bu yazı sana değildir usta kelimesi geçince hep aklıma gelir, paylaşmak istedim Tekrar hoş geldin, sefalar getirdin...İyi bir yerdesin.
Gürkan değil abi Gürcan Canım abicim usul edep saygıyı getirir büyüklerimiz böyle öğretti.Bende karınca kararınca saygı ve sevgimi herzaman gösterir ve paylaşımcıyım.Anlattıklarında çok doğrudur.Ama herkeste yerini bilmelidir yoksa düzen bozulur.Saygılar
Edep, Saygı, Büyüğe hürmet bunlar bizim için anayasadır. Bunlarda çok haklısın. Benim işarettiğim ise apayrı bir konu Birgün, birisi bir yer kurar ve szde yardıncı olacağını beyan eden bir zat için 3 gün sonra bir methiyeler yazar. Bende üye olup aynen şunu yazdım "Kimseyi gözünüzde çok büyütmeyin, Gün gelir ne kadarda ufakmış" drsin dediğinde tam anlamamıştı ana 2 ay sonra sözler unutulduğunda gördüki meğerse "bir hiçmiş" O yüzden hep derim. Güçlendik diye kimseyi ezmiyeceğiz, Kimseyide gözümüzde çok büyütmiyeceğiz. Küçük ezmektense, Büyük ile karşı karşıya gelmek tarz meselesi. Bunların aslında olta ile hiç alakası yok, Anla işte bir nevi terapi diyeyim Sen yine hoşgeldin.
İşte ben de buna çok güldüm Allah seni daha çok güldürsün Tarkan kardeş ( Tebliğe uyalım kraçalarla uğraşmıyalım )Latifesinden sonra gerçek manada ise ha zerre, ha kraça... Hep aynı aslında.
Sağol İsmail tekrar hoşbulduk artık bazı üyelerle bu durum icabı 2 defa 3 defa hoşgeldin hoşbulduk yapıyoruz bazen acaba beni kasmak için mi yapılıyor diye de düşünmüyo değilim hani.Ama bunu benim pimpirikliğime verin artık bende foruma alışıyorum BALIKAVI aileside bana alıştı sanıyorum.Zaten sen bana hoşgeldin yazmıştın tekrar teşekkürler.
. Gürcan Yok yok yanlış anla sakın. TATAŞ , ==> SATAŞ olarak okuyorlardır . Maksat muhabbet olsun . Sakın kızma.
Yazım heralde etkili oldu ve görüntülenme rekoru kırıyor gibime geliyor ne dersiniz sayın site yönetimi.?
"sende rahat durmuyosun hee" İkisini anında harcadık. Kaldı 18 yorum. Bakalım onlar kime nasip olacak?