hüsran

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında izciaziz tarafından paylaşıldı.

1. izciaziz

izciaziz

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 0,600 gr
    Geçen hafta sonu balık avlamak için Atatürk barajı göl sahasına gittik.cumartesi gecesi orada çadırda konakladık.Sabahlara kadar yatmadık ama bir balık yakalayamadık.Gitmeden önce yeni iğneler yeni ziller aldık.Fakat
    hüsrana uğradık.artık balık mı yoktu yoksa biz mi beceremedik. bilemiyorum.Atatürk barajı çevresinde avlanan arkadaşlardan yardım bekliyorum
    nerede nasıl avlanıyorlar yardımcı olan olursa sevinirim.selamlar

2. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Her zaman av olacak diye bir şey yok.Bazen bizde bir şey tutamadan geliyoruz.İnşallah bidahaki sefere.Bu arada imza ayrlarını profil bölümünden yaparsan sana nasıl hitap edeceğimizi biliriz.Kal sağlıcakla

3. oz0735

oz0735 Özkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    28.2 kg sarıkuyruk(kuzu);4.7 kg levrek;1.5kg kofana;4.5 kg deniz turnası;2cm gümüş(alanya)
    av bu.her zaman ne çıkacağı belli olmaz..bazen hayalinizdekilerle bazende boş olarak dönebilirsiniz..;)

4. solakali79

solakali79

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sazan 2KG
    Geçtiğimiz cumartesi 4 arkadaş bizde aydındaki geyik barajına gittik avlanmak için herşey ideaildi ama şansımız yoktu sadece 1 adet aynalı 1 adet tatlısu kefali tuttuk ama inşallah bi dahaki sefere balıklara biraz daha şans verdik onlar az daha büyüsün o zaman görüşeceğiz onlarla:D yaptığamız toplam 400 km yol cabası sende karamsarlığa kapılma bu böyle ne demiş atalarımız "40 gün daban eti 1 gün yaban eti" sağlık olsun oralara görmek doğayla içiçe olmak da güzel:)

Son düzenleme: 6 Ekim 2007
  5. av bu

selam bunun adina av derler bir ata sözümüz vardir kirk gün daban eti bir gün av eti (daban eti ) kirk gün dolasirda bir sey avlayamassin ayak dabanin siser
    bir gün gidersin ava baslama dan av yapip gelirsin bu sefere olmamis birdaha kine bol tutarsin insallah rast gele.:cool:

6. turqua

turqua tufan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    4.5 kg. sazan
    bahar döneminde olur öyle şeyler. bende Atatürk barajında avlandım. 2 saat dip oltalarıyla avlandım birşey çıkmadı. sonra karanlık çökmeye başlarken baktım su içinde kalmış olan bir ağacın dibinde balıklar oynuyorlar. yaklaştım yarım kilo ile 700 gr arası (pullu sazanl) balıklar görünüyor. mantarlı(şamandıra) sistemle balıkların önüne yemi bıraktım. balık yemi aldı mantar battı. çektim 600 gr civarı pullu sazan. iyi dedim bir daha attım. karanlık çöktüğü için mantarı zar zor görüyordum. ışıklı mantarım yanımda değildi. ışıkta yoktu gündüz avlanacam diye getirmemiştim. böyle 9 tane yakaladım. karanlık bastırdığı için avı bıraktım geri döndüm. ilk defa oraya gitmiştim neyse kısmette varmış demekki geldi balıklar.

7. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    surf kamış,cormoran big ben 6000 pi makina
    nasip kısmet işi dediğiniz gibi