Sevgili Zait Konularımın içinde eskiden bazı kasna sahtelerinin resimlerini yollamıştım. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=19729 Diğer balık sahtelere pek itibar etmesede zaman,zaman önüne geldiğinde ilgi gösterir ve yakalanır.Hamur karışımlarıylada yakalanır.Hatta bazı yörelerde yosunlada yakalandığını bilirim. Sevgiler
Bir ayağım artık Kabatepede olacak sevgili Tolga. Buradan Saroz trofeleri dizime devam edeceğim. Ayrıca Kumkale civarlarında özellikle gece atçek levrek balığı peşinde olacağım. Yani daha yakınlardada bulunacağım. İlgi ve yorumlarına ise teşekkür ediyorum. Sevgeiler
Sevgili KOral Benim bu kere bahsettiğim tamamen forumumuza tabi olmaktır. Forumculuk aleminin ilki olan ve her zaman liderliğini sürdüren,çizgisinden sapmayan,içerik ve reytingte sair forumların tümüne yakın seviyeye sahip olan forumumuz yerine başka yerlerde yazmanın abesle iştigal olduğunu maalesef geç ve acı bir şekilde anlamış bulunuyorum. Ben Orhanla yakın dostluğumuzu israrla sürdürmenin azmindeyim.Gerisi ise ona kalacaktır. Sevgimle kal
Sevgili Tevfik İlgi ve yorumlarına teşekkür ediyorum. Yorumlarında haklısın. Birlikten kuvvet doğduğu malum.Bizim ise amaç ve görevimiz hep bu çizgide kalacaktır.Kendi adıma söz veriyorum. Sevgimle kal
Sevgili Levent İlgi ve yorumlarına teşekkür ediyorum. Bundan sonra ilgi ve enerjimin tümünü forumumuza vermek niyet,azim ve heyecanındayım. Sevgiler
Sevgili Vedat abi, Sizi izlemek bana her zaman keyf, mutluluk vermiştir. Özlediğim bilgi dolu yazılarınıza dönmenize ayrıca sevindim. Ava ve avına saygı duyan, bu işi herzaman aşkla yapmış ve yapacak bir kişiden gelecek günceleri bekliyor olacağım. Sevgi, saygı ve selamlarımla...
Sevgili BAHADIR Sanırım,sende şahitsinki maalesef başka forumlardada yazmanın hazin sonucu ile yakın zamanda karşılaştım. Beni en iyi anlayan kişilerden birisisin. Senden cevap almak bana ayrı bir huzur vermektedir. Elimden geldiğince,arada püf noktaları ve bazı nüansları özellikle belirterek konularıma,resimlerime anlatımlarıma,dağılan gücümü bir araya getirererek,uzun av günlerimin haricinde,hemen hergün sizlere sunmaya gayret ve azmindeyim. Bu yaşta bile insanın alacağı dersler olabiliyormuş.Bunu idrakte geç kalmış olabilirim.Ancak suratle telafi edeceğim. İlgi ve yorumlarına ise ayrıca tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Marmaradan çok iri levrekler akmakta.Pek yakında arabamda tek başıma sabahlayarak,devamlı oltalarım denizde kalacak şekilde peşlerine düşmek üzereyim. Keşke yanımda sizler gibi tutkulu,hakiki amatör avcılar olabilseydi. Sevgi ve saygımla kal
Vedat abi bizim için gerçekten çok değerlisin, seni çok seviyoruz. Vereceğin bilgileri dört gözle ve hasretle bekliyoruz. Saygı ve hürmetler sunuyorum ...
anladım abi ... yinede bu misyonu her platformda üstlendiğini ben biliyorum...inşallah orhan abi ile birlikte aynı teknede sizleri görmek ve aynı konularda beraber bizi bilgilendirme ile devam eder...
sizin ve diğer ütadlarımın yazılarınızı büyük bir ilgiyle ve sevecenlikle okuyorum. bir acemi balıkçı olarak her türlü öneri, dilek ve şikayetlerinizi her zaman açık kalplilikle dinledim ve dinlemeye devam edeceğim. yazılarınızın yenilerini dört gözle bekliyorum
Bana gösterdiğiniz centilmenliğe elbette bütün gücümle karşılık vereceğim.Zaman herşeyi gösterecektir sevgili Kamran
Doğru söze denecek pek birşey yoktur. Hadise elma şekeri hadisesidir. Çocukken bir düşün hele,Kocaman bir elma,zor biter sanki, Yalarsın,ısırırsın,yüzünü gözünü kıpkırmızı edersin,üstelik yapış,yapış. Arada bezersin ama tatlıdırda devam edersin. Peki Sonuç; Ağza en son gelen bir odun. Atarsın ama gayen devam eder ah bir elma şekeri daha bulsam....... Sevgiler