HUZUR VEREN BİR ORTAMDA GELEN LEVREKLER..

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında seikott tarafından paylaşıldı.

1. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    ben patchinkoyu tahmin ettim de, belki açık etmek istemezsin diye sahteyi sormadım :)

2. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster cx 2,40 14-40 gr-V Systeam 2.4 10-40 gr- silstar 1.8 6-25 lb
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENIUM CI4 30 - AVENGER AV 55B
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    :) anladım zaten bende.Bu arad bugün ; Önce sammy denedim istediğim gibi aksiyon olmadı yerden dolayı , aynı şekilde roverda da sorun oldu ama bunun atış erimi çok iyi küçük darbe ile kabarcık çıkarması da iyi zaten denedin sende , bizim pakette benim alacağım asturie var ondan da ümitliyim bir elimize geçsin hele :)
    Yok bilge bey sahte konusunda paylaşımda bulunurum.. zaten almak isteseler vazgeçerler:D hala kontak halindeyim firma ve tnt ile bakalım yarın anlaşılır durum..
    selamlar..

3. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    geçen sammy ile de takip aldım, hem de 3 tanesi peşinden hızla gelip gelip geri döndü ama saldırmadı. muhtemelen dalgada o da iş yapacak. ağır olduğundan aksiyonlara tepkisi biraz daha az. ama benim tercihim her zaman ince uzun yapılı sahtelerdir ;)

4. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster cx 2,40 14-40 gr-V Systeam 2.4 10-40 gr- silstar 1.8 6-25 lb
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENIUM CI4 30 - AVENGER AV 55B
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    Bilge bey sammyle av yaptığımda su dalgalıydı. bilgin olsun.:)