Ne yapayim abi,herkesin bir hobisi var,bizimkiside bu hastalik,bu bir senelik resim,baligi filan biraktim bunlarin pesine düstüm,bu resimdekilerin üc bes kati daha oldu,evdekiler ne zaman isyan ederlerse o zaman durabilirim belki,oda belki dedimya abi hastalik...
Selim abi harika bir konu açmışsın eminim yakında burası gerçek bir sahte bankasına dönüşecek ve herkes açıklamalarıyla ve anılarıyla kullandıkları sahteleri sergileyecek.25-26 sene önce harçlıklarımdan biriktirerek hatırladığım kadar pekte az sayılmayacak bir para ödeyip galata köprüsünün altından aldığım bir sahteyi paylaşacağım yeter ki bulabileyim evden gizli gizli balığa gitmeler kayık kiralayıp küçükçekmece gölünde o sahteyle ne turnalar tutmuştum kaçkere soğuklarda buz gibi sulara girerek hayatım pahasına takılan sazlıklardan yada otlardan kurtarmışımdır o sahteyi,hele birkeresinde turna o kadar büyüktü ki herhalde 9-10 kilo vardı tabi bende fotoğraf makinesi o zamanlar nerede yada telefon olacak belgelemek için hak getiresandalı kiraladığım balıkçı bile şaşırmıştı ağzı bir karış açık kalmıştı,ama malesef eve döndükten sonra mahallenin balıkçısına 2.5 lira karşılığında satmıştım nedeni ise balığa gittiğim anlaşılmasın peh sanki asacaklar bizi.Sahteyi evde biraz araştırayım bulabilirsem yarın resmini burada paylaşırım