İç ve dış kaynaklı turna sahte bilgi bankası

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Balikci34 tarafından paylaşıldı.

1. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Sevgili Selim , maaşı neye yatırdıgın belli oldu..:D :D :D

2. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Ne yapayim abi,herkesin bir hobisi var,bizimkiside bu hastalik,bu bir senelik resim,baligi filan biraktim bunlarin pesine düstüm,bu resimdekilerin üc bes kati daha oldu,evdekiler ne zaman isyan ederlerse o zaman durabilirim belki,oda belki dedimya abi hastalik...:) :) :)

3. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Selim abi harika bir konu açmışsın eminim yakında burası gerçek bir sahte bankasına dönüşecek ve herkes açıklamalarıyla ve anılarıyla kullandıkları sahteleri sergileyecek.25-26 sene önce harçlıklarımdan biriktirerek hatırladığım kadar pekte az sayılmayacak bir para ödeyip galata köprüsünün altından aldığım bir sahteyi paylaşacağım yeter ki bulabileyim evden gizli gizli balığa gitmeler kayık kiralayıp küçükçekmece gölünde o sahteyle ne turnalar tutmuştum kaçkere soğuklarda buz gibi sulara girerek hayatım pahasına takılan sazlıklardan yada otlardan kurtarmışımdır o sahteyi,hele birkeresinde turna o kadar büyüktü ki herhalde 9-10 kilo vardı tabi bende fotoğraf makinesi o zamanlar nerede yada telefon olacak belgelemek için hak getire:)sandalı kiraladığım balıkçı bile şaşırmıştı ağzı bir karış açık kalmıştı,ama malesef eve döndükten sonra mahallenin balıkçısına 2.5 lira karşılığında satmıştım :confused: nedeni ise balığa gittiğim anlaşılmasın peh sanki asacaklar bizi.Sahteyi evde biraz araştırayım bulabilirsem yarın resmini burada paylaşırım

Son düzenleme: 5 Nisan 2011
  4. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm