Arkadaşlar, önümüzdeki hafta İğne Ada'ya gitmek istiyorum. Hem balık, hem gezip görme.. Bir Resort otel var var, gerisi motel, pansiyon ve ev pansiyonlar. Daha önce adada kalan ve kaldığı yerden memnun kalanlar varsa tavsiyelerini bekliyorum. Cuma öğlenden çıkıp pazar akşamı dönme niyetindeyim. At-çek ve yemli bırakmaları deneyeceğim. Öncelikli olarak konaklama konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum. 3 yaşında oğlum var ve o yüzden seçiciyim. Şimdiden teşekkürler.
Hiç mi o taraflarda avlanan yok arkadaşlar? Otel konusunu hallettim, sıra balık konusunda. Sahte ve yemli bırakmada tecrübelere ihtiyacım var.
arkadaşlar; 143 kişi bakmış, 1 yorum gelmemiş. Herkes benim gibi oraya gitmeyi planlıyor da fikir almak için mi bakıyor yoksa 'söylemem bana ne' diye mi yazmıyor birşey?! Anlamadım doğrusu. Dikili-Foça hakkında soran olsa, oturduğum yerden attığım mesafeye, takımından yemine kadar herşeyi söylerdim ben. Şaşkınım doğrusu Kapatabilsem kapatacağım konuyu ama beceremedim.
Teşekkürler arkadaşım. Daha iyileri de olacak bu gidişle; karaköydeki oltacılar satmaya devam ederse her yerden toplarız bu lanet şeyi
Akif, seninde dediğin gibi hala bir cevap gelmediğinden sanırım konuyu okuyan arkadaşların o bölge hakkında bilgileri bulunmamakta O bölgede avlanmamış olmama rağmen,duyumların dahilinde söyleyebileceğim,doğa harikası bir bölge olduğu,deniz suyu sıcaklığının geç arttığı,yöre insanının sıcak ve samimi olduğu,ev pansiyonculuğunun yaygın olduğu, av konusunda ise,kumluk sahilin sığ olduğu,mevsiminde kalkan,dil ve pisi avının çok yapıldığı yönünde, lakin uzun zamandır o bölgeden av raporu gelmemiş olması kıyıdan balık avı için çok tercih edilen bir bölge olmamasından kaynaklanabilir, ama unutmamak lazımki bu tip bölgelerde fazla kıyı avcısı olmadığından süpriz avlar neden yapılmasın, eğer gitmen kesin ise,uzak atışlara imkan veren surf takımlarını ve yemini yanında götür derim, sana şimdiden iyi tatiller ve rastgele,
sağolasın Özgür. Elimde 6-8-10 ve 12 gr , 6-9 cm arası strikepro lar var, 15 metre arası atış yapabiliyor kamışlarım. Ağırlık arttırmama gerek var mıdır sence?
arkadaşlar cuma yola çıkıyorum, yemli bırakmadan vazgeçtim sadece spin denemeleri yapacağım. sahte sayımı 2 katına çıkardım, yeni bir Okuma salina aldım, elimden geleni ardıma koymayacağım, hayırlısı bakalım. Tek eksiğim levrek ve ya benzeri için nokta yer tavsiyesi. Tavsiyeyi verene balıkların yarısı hediyem ( Tut - bırak yapacağıma göre 2 balık almak zorundayım artık )
Yakalarsın inşallah ve gönlünün dileğince salarsın. Tavsiyede bulunamayacağım ancak bize düşen, hayırlısıyla gider-dönersin diyelim. Rastgelsin en güzel avlara.
inşallah abicim o güzel dileklerine çok teşekkürler. Hiç tavsiye olmasa da bu tip temenniler çok mutlu ediyor adamı Dostluk ve kardeşlik kazansın
hava muhalefeti 2. defa ertrleniyor bu tatilim. Şimdi de hava muhalefeti gideceğim yerde güneş yoksa , bende güneşe giderim mantığıyla Dikili' ye yola çıkıyorum bu akşam. Balıksız geçecek bir hafta sonu olacak ama olsun. Spin denemeye, pratiğe, öğrenmeye devam.
Arabanın tamirine gitti vaktim, bir de sahte kaptırdım her ne bağı ise işte o na, zıpkınımında halkasını kırdım bir kefalin sırtında.... berbet bir tatildi işte. Balığın kalbine değil, kuyruğuna bile yaklaşamadım yani, İğneada'ya artık nasip
Mesajını yeni gördüm İğneadaya gideceğin zaman haberim olsun...Şu an vaktim yok neredeyse sabah olacak! Tekrar görüşmek üzere. Not: belki yazılarıma göz atarsan (Benim ağabeyim1-2-3-4-5-serisinde İğneadayla ilgili bölümleri bulabirsin Selamlar... Benim ağabeyim ve dünya işleri-1-2-3-4-5 Bir Başkadır Sazan Aşk'ı (Öykü)
Mesajınızı dün gördüm ve yazılarınızı okumaya başladığım için cevap yazmayı unuttum. Teklifinize çok teşekkür ederim. Ağustos 13 de orada olacağım. Otel daha öncesinde yerimiz yok diye inat ediyor. Gündüz motel de kalacağım çünkü parasını 20 gün önceden yatırdım. Tavırlarından dolayı orayı seçtiğime pişmanım ama param yanmasın diye de mecburum. Gelmeden önce mutlaka haberleşiriz. Sevgilerle.
orada çok balık avı malzemesi satanlar olması lazım ben gitmiştim oraya bize 2saat30dk uzaklıkta... ordaki balıkçılar yardım eder malzemen eksik olsa bile satanlar çoktur
Malzeme eksiğim galiba yok, asıl derdim o bölgede deniz avı, özellikle at-çek. Google dan baktığım ve hedeflediğim yerler var ama denenmiş yerler konusunda tavsiye ihtiyacındayım. Bu arada zaten gene tehir ettiricem gidişimi, işlerin yoğunluğu belimi kırdı. Otel gene sorun ederse de etsin. Paramı yakıp başka otelde kalırım, sağlık olsun.
Merhaba; Bu gece için bende geleceğim iğne adaya bayram haftasonu tatili diye bakalım kısmetimizde birşey varmı? binmde hiç bir bilgim yok paylaşan olursa bizde nasipleniriz bilgilerinizden. Hayırlı bayramlar herkese