Şimdi bana diyecekler sen herşeye muhalefetmisin be kardeşim diye ama abim çok güzel tebliğsini yayınlamış ancak tebliğde herhangi bir hata yoksa bende yanlış görmüyorsam ''dalış yaparak su ürünleri avcılığı yasaktır '' diyor yani olta ile ilgili birşey demiyor burada yani olta ile ilgili olanı başka bir maddede mi yazmışlar ben bilmiyorum açıkçası sirküleri sonuna kadar okumuşta değilim sadece işime yarayan kısımları bilirim yani madde buysa bu maddeyle mahkemeye çıkarsanız adam her türlü yırtar ben size diyeyim yani.
Adam dalış yaparak değil oltayla yakalamış balıkları. Video da da balığın ağzından çıkaramadığı iğneyi gösteriyor zaten.
reklam dolu bir av olmuş!!! adam kasaplık yapmış resmen!! aç gözlülük kin ve nefret dolu bir avcı bu !! gerçi avcı değil böyleleri!!! bide beni eleştirenlere ders olsun demiş!!! inadına sanki avlamış? bu ve bunun gibiler gidip bol bol balık malzemesi alır bundan dükkanı varmış bide!!
Abi şu herifi bulup bi temiz dayak atın ya Allah aşkına Hem yakınmış, Çiğli'de dükkanı varmış, yolunun üstü abi kafasını gözünü yar şunun ya valla çok uyuz oldum hihi hihi :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing:
videoyu veya linkini, durali.kocak@tarim.gov.tr adresine yorumsuz gönderin, yorumu sn. genel müdür kendisi yapsın.
Dövmekle bitmez. O tek değil ki, benim tanıdığım ne kadar tekneci varsa hepsi imkanı olsa aynını yapar. Valla ben bıktım, rahatsız olmamak için kaçıyorum artık. Göz görmeyince gönül katlanıyor. Levrek videosu atmışsın bi de. Akşam akşam canım sıkıldı.
İhbarıma cevap gelmiş. Aynı videoyu daha fazla kişi ihbar ederse hak yerini bulacak sanırım. Uploaded with ImageShack.us
Arkadaşlar ; O bölge bir koy yani öyle bildiğiniz bir liman değil.KOca bir koy düşünün içinde 6 tane devasa iskele var.bunların 5 tanesinin yaklaşık kıyıdan uzunlukları 500 metre civarında diğerinin ise 700 metre ( arkada görünen vinçlerin olduğu iskele )...BUrada onlarca kişide gelip zıpkınla dalış yapıyor.Bİldiğim kadar ile de dalışa yasak saha değil burası... Şİkayet olayına gelince de en son bana bu son dedirten olay şöyle ; YEr : aliağa / güzelhisar - azmağın tam ağzı bilen bilir... Akşam üzeri gittik sabahlıycaz.Gece 1-2 civarı ısparozla bırakma yapmışım , bütün sardalye atmışım ve bir yandan kurşunsuz takım canlı mamunla avlanıyorum kıyıdan ; Amcam bir güzel geldi yaklaşık yarım saat döşedi ağı tam azmağın girişine , yetmedi bir güzel ahşap teknesinin tabanına tokmakla vurarak 9 - 8 lik oyun havaları çaldı hareketleri seri ve kalçadan dı Arkadaşlara dedim abe çekilin ataayııım iki göbecik banghead te sinirim gitsin... bağırdım çağırdım el ettim kol ettim nafile... aradım SGK yı... bölgeyi bilenler bilir yerleri aliağa limanın içinde...bana uzaklıkları taş çatlasın , patlasın , katlasın hatta toz duman olsun 5 dakka ( 4-5 metre zodyaklarında min 150 hp motor var hatta 2 adetti yanlış hatırlamıyorsam )... dedim hal böle iken böle...şuan tam önümde yetişin dedim... orası serbest dediler.yok dedim değil.kontrol ettiler evet haklısınız yasakmış dediler.hemen gelioz dediler.yarım saat sonra aradım.arkadaşlar yolda geliolar dediler.1.5 saat sonra tekrar aradım eli kulağında oradayız dediler. 2.saat dolduğunda aradım beyfendi karadan ekip yolladık baktılar kimse yokmuş dediler :laughing: ciddimisiniz dalgamı geçiyosunuz adamlar hala burada dedim. gayet ciddiyiz dediler.Sizi bimere şikayet edicem dedimmmm telimin şarjı bitti... tabi daha önceki konuşmalarımda adımı soyadımı ve cep numaramı dahi vermiştim.Sabah şarja koydum dönüş yolunda baktım ama ne arayan var ne de soran... O günden sonra da aynen Volkan'ın dediği gibi bakıyorum canımı sıkacak bişeyler var basıp başka yere gidiyorum...
Dediğin bölge Bölgemizin en önemli balık üreme noktalarından biri. Avrupa da olsa milli park ilan edilir ve koruma altına alınır. Ancak Nehrin yukarı bölgelerinde Organize Sanayi yapıldıktan sonra gözden çıkarılmış bir yer. Genelde Alkol alıp mangal yakmaya geliyorlar. Eh denk gelirse de birkaç balık alırız diye olta da atıyorlar. Özellikle bazı mevsimler kilolarca parmak kadar Levrek ve Lidaki alınabiliyor hala. Hatırı sayılır kiloluk balıklar ise çıkmıyor artık. Bölgenin tüm bohçacıları orada. Sinir olmak istemiyorsan gitmebanghead
Evet, ağlancak halimize güleriz biz. İlk gittiğimde oraya bunları düşünmüştüm. Hala da aynı düşünceye sahibim. Kesinlikle korunması gereken bir yer. Aslında Paslı bir levha var avlanmak yasaktır diye ama kim takıyor.