merhabalar, benim kayınbiradere hep gülerdim arabasının bagajında bir kamış nerede sahil görse içgüdüsel olarak hemen oltasını hazırlayıp denize fırlatır. ne demişler gülme komşuna gelir başına. olta düğümleri ile ilgili internette dolaşırken sitenizi buldum. ismim mehmet akgün 1950 kadıköy doğumlu ve emekliyim. en iyi avım pendik liman açıklarında 30 cm uskumru oda yunuslardan kaçarken oltama takılmış.Acemi şansı yani) fakat kamışı çekerken balığın sağa sola gidişi o anki keyfimi kelimelerle anlatamam. Umarım bu ihtiyar acemi balıkçıyıda aranıza alırsınız, herkese selam ve saygılar.
Tamam iste Mehmet abi. Tencere kapak mmisali bulmusuz birbirimizi. Tam yerindesin. Aramiza hosgeldin diyorum. Ayrica yasliyim dedigini Reis abim duymasin cok kizar
Duydu bile. Genç kardeşim kendisine yaşlı diyerek bize bir şey demiyor, değil miiii? Hoşgeldin Mehmet kardeş. Burada ne acemilik kalır ne de yaşlılık. Gençlik aşısı yapıyorlar buradaki dostlar adama.
Mehmet Ağabey; Reis babanın dediği gibi bizler yedisinde ye isek yetmişinde de o olacağız. Balık sevdası işlemiş birkere içimize çıkarabilene aşk olsun. Biz burda kardeşliği, dostluğu, arkadaşlığı, iyi günümüzü, acı günümüzü, bilgilerimizi, deneyimsizliğimizi, tecrülerimizi paylaşıyoruz. Buyrun aramıza.... Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..
Mehmet abi aramıza hoşgeldiniz Ahmet'in dedikleri hepimizin yüreğinin sesi Bakın mesela ben şu anda siteden bir arkadaşımın gönderdiği üzümlerden yiyiyorum Ama yüzünü gördün mü de, hayır Biz birbirimizi gönül gözüyle seviyoruz İnşallah bundan sonra sizinle de birlikte olmaktan zevk duyacağız Sevgiyle kalın
içten karşılama mesajlarınıza teşekkürler gençler saolunuz. Reis ağabey adımız belli ACEMİ BALIKÇI kenardan can kulağı ile dinliyor, mesajları ve tüm konuları okuyarak harıl harıl ders çalışıyoruz. malum okula 50 sinden sonra başladık)" konu hakkında fazla bir şey bilmiyorsan sus , seni molla sansınlar "diye atasözümüz vardır. Biz öğrenme devresindeyiz) yoksa fırsat buldukça sitedeyim selam ve saygılar.